Δυο νέα Castlevania από την Konami

Τα Lords of Shadow 2 και Mirror of Faith στην E3 2012. Σύμφωνα με το Paul Gale Network, στην φετινή έκθεση E3 του Los Angeles θα ανακοινωθούν δύο νέοι τίτλοι της σειράς Castlevania. Ο πρώτος θα είναι ονομάζεται Castlevania: Lords of Shadow 2, και θα αποτελεί sequel του Lords of Shadow. Ο δεύτερος θα είναι το Castlevania: Mirror of Fate.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Lords of Shadow 2 αναπτύσσεται ήδη για PS3, Xbox 360, PS Vita και Wii U, ενώ το Mirror of Fate, ένα 2D platform που βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και ενάμιση χρόνο, θα κάνει την εμφάνισή του στο Nintendo 3DS, αν και αρχικά είχε σχεδιαστεί και για το Wii U. Εάν αυτές οι φήμες ισχύουν, αυτό σημαίνει πως η Konami δίνει ιδιαίτερο βάρος στο gaming με τις φορητές κονσόλες.
Η έκδοση του Castlevania: Lords of Shadow 2 για Wii U θα συνεργάζεται με αυτή του Mirror of Fate για 3DS, η κάμερα του οποίου θα εξυπηρετεί την επίλυση ορισμένων γρίφων.
Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Konami, η οποία κρατάει κλειστά τα χαρτιά της μέχρι την έκθεση E3 2012, όπου αναμένεται αυτές οι φήμες να γίνουν πραγματικότητα.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου