James Bond 007: Blood Stone

Δεν πρόλαβε να περάσει ένας μήνας από την E3 και η Activision απαντάει στην Nintendo με το δικό της James Bond! Στην έκθεση E3 στο Λος Άντζελες, παρακολουθήσαμε την Nintendo να ανακοινώνει την επαναφορά του James Bond με το νέο video game Goldeneye 007. Το νέο αυτό video game θα κυκλοφορήσει μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2010 για Wii και DS. Τώρα, η Activision απαντάει με το James Bond 007: Blood Stone.
Η βασική διαφορά των δύο παιχνιδιών είναι η εξής. Το Goldeneye 007 θα είναι ένα First-Person Shooter αποκλειστικά για το Wii, με gameplay και δράση παρόμοια με αυτή του προκατόχου του στο Nintendo 64. Αντίθετα, το James Bond 007: Blood Stone θα είναι ένα Action Shooter, το οποίο αναμένουμε να έχει το στυλ του Grand Theft Auto. Η Activision έχει ενεργοποιήσει εδώ τα μεγάλα μέσα, καθώς σεναριογράφος του παιχνιδιού θα είναι ο Bruce Feirstein, βοηθός σεναριογράφου της τότε ταινίας Goldeneye, ενώ θα συμμετάσχουν και οι ηθοποιοί Daniel Craig, Joss Stone και Judi Dench. Οι ψηφιακές εκδόσεις τους έχουν ήδη αναπτυχθεί, ενώ θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε και τα πρώτα τρέιλερ με τις φωνές τους να υποδύονται τους πρωταγωνιστές.
Η κυρίως δράση του James Bond 007: Blood Stone θα περιλαμβάνει ανταλλαγές πυροβολισμών, οδήγηση, μάχες σώμα με σώμα και γενικά όλα τα κλασικά στοιχεία ενός Action Shooter. Το σενάριο θα εκτυλίσσεται σε πόλεις όπως η Αθήνα, η Κωνσταντινούπολη, το Μονακό και η Μπανγκόγκ, με μάχες με στεριά και θάλασσα. Εκτός από το campaign, θα υπάρχουν και διάφορα multiplayer modes που θα υποστηρίζουν έως και 16 παίκτες.
Την ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει αναλάβει η Bizarre Creations, δημιουργός των Blur, The Club και της σειράς Project Gotham Racing. Αναμένεται να το δούμε στα καταστήματα στα τέλη της χρονιάς για PC, Playstation 3, Xbox 360 και DS, αλλά όχι για Wii, εκεί όπου η Nintendo θα παίξει μπάλα μόνη της με το δικό της Goldeneye. Την έκδοση του DS αναπτύσσει η n-Space, γνωστή από τις μεταφορές της σειράς Call of Duty στη φορητή κονσόλα της Nintendo.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου