Τα hot νέα της Εβδομάδας

Blu-Ray στα 100GB
Η Sharp αποκάλυψε ότι ετοιμάζει δισκάκια blu-ray χωρητικότητας 100GB. Η χωρητικότητα αυτή είναι διπλάσια από την σημερινή αντίστοιχη των PS3 games, η οποία φτάνει μέχρι τα 50GB και φυσικά δεν χρησιμοποιείται ολόκληρη. Τα 100GB ισχύουν για τα επανεγράψιμα δισκάκια, ενώ σε blu-ray disks που γράφονται μία κι έξω, η χωρητικότητα θα φτάνει τα 128GB. Μετά από αυτή την πληροφορία, η Sony μπορεί ήδη να τρίβει τα χεράκια της καθώς στα blu-ray έχει μονίμως το μονοπώλιο. Όλα αυτά σημαίνουν αντίστοιχα ότι και οι τιμές των blu-ray discs αναμένεται να πέσουν.
3D…split-screen
Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες που προέρχονται από ένα μικρό game site, το BrokeMyController.com, τα 3D γυαλιά που θα παρέχει η Sony για να παίζετε 3D games στο Playstation 3, θα μπορούν να αναπαράγουν δύο διαφορετικές εικόνες από μία οθόνη.
Με το ειδικό stereoscopic setting, θα επιτρέπεται για παράδειγμα να παίζετε Split-Screen με φίλο σας χωρίς ουσιαστικά να φαίνεται το split-screen. Θα μπορεί δηλαδή ο κάθε παίκτης να βλέπει μόνο τον χαρακτήρα στην οθόνη του, αντί να χωρίζεται η οθόνη στα δύο με τον κλασικό τρόπο. Έτσι, δεν θα ξέρει ο διπλανός σας το που ακριβώς κινείστε, σε περίπτωση που παίζετε ως αντίπαλοι.
Nintendo Top 5 games
Στο site CVG διεξάγεται ψηφοφορία για τα Top5 games της Nintendo όλων των εποχών. Δεδομένου του ότι η Nintendo είναι κατά πολύ παλαιότερη από Sony και Microsoft, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τι αποτελέσματα προέκυψαν. Από τις μέχρι τώρα ψήφους λοιπόν, η κατάταξη έχει ως εξής:
1)The Legend of Zelda: Ocarina of Time (Nintendo 64)
2)GoldenEye (Nintendo 64)
3)Super Mario Galaxy (Wii)
4)Super Mario Galaxy 2 (Wii)
5)Super Mario World (SuperNES)

Αξίζει να σημειωθεί ότι με πολύ μικρή διαφορά ψήφων ακολουθεί στην έκτη θέση το The Legend of Zelda: The Wind Waker.
Το παιχνίδι του Michael Jackson συζητιόταν πριν τον θάνατό του
Μία είδηση βλέπει το φως της δημοσιότητας ένα χρόνο μετά από τον θάνατο του βασιλιά της Pop. Η Ubisoft, ετοιμάζει video game-αφιέρωμα στον Michael Jackson και ο Murray Pannel (διευθυντής Marketing) αποκάλυψε ότι η Γαλλική εταιρεία συζητούσε μαζί του για την δημιουργία του συγκεκριμένου παιχνιδιού, πριν ακόμη ο διάσημος σταρ πεθάνει.
Σύμφωνα με τον Murray Pannel, ο MJ έψαχνε για συνεργάτη που θα μπορούσε να απεικονίσει την ζωή του σε ένα video game. Οι συζητήσεις όμως πάγωσαν μετά τον θάνατο του Αμερικανού τραγουδιστή και από εκεί που η Ubisoft είχε ένα κελεπούρι στα χέρια της και δεν το αξιοποιούσε, τώρα καλείται να δώσει μάχη για να αποκτήσει τα δικαιώματά του.
Το Michael Jackson, όπως θα είναι ο τίτλος του παιχνιδιού, θα κυκλοφορήσει εκτός απροόπτου στα τέλη της χρονιάς για Playstation 3, Xbox 360, Wii, PSP και DS.
Fallout 3: Τα DLC στο Steam
Αν είστε κάτοχοι του RPG Fallout 3, τώρα μπορείτε να αγοράσετε όλα τα Downloadable Content μέσω του Steam, ώστε να παίξετε τις επιπλέον αποστολές που προσφέρουν. Η τιμή κάθε DLC είναι στα 10 ευρώ, ενώ το Full Edition που τα έχει όλα μαζί κοστίζει γύρω στα 50 ευρώ. Λεφτά για ξόδεμα να ‘χετε δηλαδή.
Rock Band 3
Η Electronic Arts επιβεβαίωσε ότι το Rock Band 3 θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου για Playstation 3, Xbox 360, Wii και DS.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου