Free MMORPG το 2010

Μετά το D&D Online και το Lord of the Rings Online που ανακοινώθηκαν ότι θα διατίθενται δωρεάν, σειρά πήρε το Everquest II. Η αγορά των MMORPG έχει πολύ έντονο ανταγωνισμό καθότι πολλοί είναι οι τίτλοι που διεκδικούν τον θρόνο του κορυφαίου. Μέχρι τώρα, πολλοί ήταν πεπεισμένοι ότι τα δωρεάν MMORPG δεν θα είχαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες των συνδρομητικών. Τι γίνεται όμως όταν όλα τα μέχρι τώρα συνδρομητικά MMO παύουν να είναι επί πληρωμή. Το τελευταίο διάστημα λοιπόν, πολλά διαδικτυακά παιχνίδια ρόλων, γίνονται από συνδρομητικά δωρεάν, ανοίγοντάς μας τους ορίζοντες για ατέλειωτες ώρες καψίματος.
Dungeons & Dragons Online
Τον χορό των Free MMORPG άνοιξε το περυσινό φθινόπωρο το Dungeons & Dragons Online. Με αφορμή το expansion Eberron Unlimited, η Turbine ανακοίνωσε πως διαθέτει πλέον το παιχνίδι της δωρεάν. Δεν είναι όμως μόνο η δωρεάν συνδρομή αλλά και το δωρεάν download, καθώς δεν χρειάζεται πλέον να αγοράσετε το παιχνίδι από τα καταστήματα.
Lord of the Rings Online
Μέσα στον Ιούνιο, σειρά στην λίστα των free MMORPG πήρε το Lord of the Rings Online, επίσης δημιούργημα της Turbine. Η εκδότριες εταιρείες Warner Bros. και η Codemasters εξέπληξαν τους πάντες, καθώς το LOTRO θεωρούνταν ένα επιτυχημένο MMORPG, το οποίο θα μπορούσε άνετα να αποφέρει πολλά έσοδα από τις συνδρομές του. Από τις 16 Ιουνίου, όταν και ξεκίνησε η νέα beta, σταμάτησαν και οι συνδρομές. Ότι μπορείτε πλέον να αγοράσετε από το LOTRO store είναι expansions, quests και διάφορα ειδικά αντικείμενα. Ως εκ τούτου και αυτό το παιχνίδι αφαιρέθηκε από τα ράφια των καταστημάτων, μαζί με τα expansions του.
Κάντε κλικ εδώ για Download: ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ
Everquest II: Extended
Σειρά στα Free MMORPG παίρνει σήμερα και το Everquest II. H Sony αποφάσισε να προσφέρει μία δωρεάν έκδοση της σειράς με τίτλο Everquest II: Extended. Η συγκεκριμένη έκδοση του Everquest II θα είναι ουσιαστικά ξεχωριστή από το κυρίως παιχνίδι και θα αναπτύσσεται ξεχωριστά από αυτό. Ωστόσο, οι μόνιμοι συνδρομητές του Everquest II θα μπορούν να συμμετάσχουν σε ειδικές ζώνες του παιχνιδιού που θα αφορούν μόνο συνδρομητές.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου