Φρέσκα Games από την EA

Η Electronic Arts ανακοινώνει ορισμένα από τα καινούργια της games για την νέα σεζόν. Ξεχωρίζουν τα Darkspore, Alice: Madness Returns, Sims 3: Late Night και το ήδη γνωστό EA Sports MMA. Στην συνέντευξη τύπου της Electronic Arts, παρουσιάστηκαν έξι νέα games, αλλά και αρκετά από όσα είχαν ήδη ανακοινωθεί. Από την παρουσίαση ασφαλώς και έλειπαν πρωτοκλασάτα ονόματα, όπως τα Fifa 11 και Need for Speed: Hot Pursuit, απλά ο ρόλος της EA ήταν να εστιάσει σε συγκεκριμένους τίτλους που θέλει να προωθήσει.
Sims 3: Late Night
Άλλο ένα expansion για την σειρά που έχει σπάσει ρεκόρ πωλήσεων παγκοσμίως. Το Sims 3: Late Night θα σας μεταφέρει στη ζωή της νύκτας, μέσα σε clubs και μπαράκια, όπου θα ακούτε από dance μουσική μέχρι πιο χαλαρά ακούσματα, ενώ σε ορισμένα στέκια θα πέφτει…το ξύλο της αρκούδας! Αξιοσημείωτο είναι ότι για πρώτη φορά στη σειρά Sims, στο παιχνίδι εντάσσονται μέχρι και βαμπίρ! Το The Sims 3: Late Night θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη της χρονιάς για PC.
Darkspore
Θυμάστε το Spore, ένα Simulation/Strategy της Maxis όπου δημιουργούσατε αμέτρητες μορφές ζωής; Ε τώρα ετοιμαστείτε για το…Darkspore! Εδώ όμως η εταιρεία δεν πάει να αναπτύξει μία από τα ίδια, καθώς το Darkspore θα είναι ένα Action RPG. Δείτε το τρέιλερ και τις πρώτες live gameplay σκηνές.
Το στυλ του Darkspore θα θυμίζει έντονα το Dungeon Siege 2, με αρκετές διαφοροποιήσεις. Θα διαθέτει Single-Player και Co-op mode, ενώ θα υπάρχει μία ευρεία γκάμα χαρακτήρων, καθώς και η δυνατότητα να εναλλάσσετε γρήγορα τον χαρακτήρα σας μέσα στη μάχη επιλέγοντας έναν άλλο. Όλα τα πλάσματα που θα ελέγχετε θα διαθέτουν ξεχωριστές ικανότητες όπως melee επιθέσεις, spells ή ακόμα και ιδιότητες necromancer, χάρη στις οποίες θα κάνουν spawn επιπλέον πλάσματα που θα πολεμούν στο πλευρό σας.
Πέρα από την δυνατότητα upgrade των χαρακτήρων σας, θα συλλέγετε DNA (αντί για gold) με το οποίο θα αναβαθμίζετε τις ικανότητές σας, ενώ θα χρησιμοποιείτε και catalysts που θα βρίσκετε στο δρόμο σας και τα οποία θα σας δίνουν τα ανάλογα buffs. Ανάλογα με το είδος των εχθρών σας, θα πρέπει να διαλέγετε κάθε φορά το κατάλληλο πλάσμα που θα πολεμήσει, είτε με melee, είτε με spells. Θα μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε και ικανότητες άλλων χαρακτήρων της ομάδας σας, ακόμα κι αν δεν τους έχετε κάνει summon την δεδομένη στιγμή.
Τα γραφικά του Darkspore δεν δείχνουν να είναι κάτι το ιδιαίτερο, ενώ το frame rate στο παραπάνω βίντεο, όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι, κινείται σε μέτρια επίπεδα. Επίσης, αν προσέξετε τον ήχο, θα δείτε ότι δεν έχει δημιουργηθεί ακόμη κάποια συνοδευτική μουσική.
Σύμφωνα με τους προγραμματιστές, το παιχνίδι θα έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, λόγω του ότι θα χρειαστεί να μεταβαίνετε συχνά ακόμα και σε τοποθεσίες που ήδη περάσατε, με σκοπό να συλλέξετε το κατάλληλο loot, ενεργοποιώντας τα αντίστοιχα achievements. Το Darkspore θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2011 για PC.
Dead Space: Ignition
Άλλο ένα Dead Space θα μπει σε κυκλοφορία κι αυτή τη φορά θα είναι διαθέσιμο για download μέσω του Playstation Network και του Xbox Live. Οι χαρακτήρες του θα μοιάζουν με αυτούς ενός βιβλίου κόμικ. Το Dead Space: Ignition θα είναι ένα πιο “light” παιχνίδι απ’ ότι το πρωτότυπο Dead Space και θα περιλαμβάνει τρία διαφορετικά hacking-mini games, με τους γρίφους: Hardware Crack, System Override και Trace Route.
Η EA παρουσίασε το Trace Route minigame, στο οποίο θα ελέγχετε μία κόκκινη δεσμίδα φωτός και θα προσπαθείτε να φτάσετε στον τερματισμό προσπερνώντας μία μπλε δεσμίδα φωτός και παράλληλα αποφεύγοντας διάφορα εμπόδια. Το Dead Space: Ignition θα κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο του 2010 και όπως όλα δείχνουν, μάλλον θα περάσει απαρατήρητο.
Alice: Madness Returns
Κάποιοι από εσάς μπορεί να θυμούνται το “American McGee’s Alice”, έναν τίτλο που είχε κυκλοφορήσει το 2000 για PC και Macintosh. Αυτή τη φορά, η Electronic Arts επαναφέρει το franchise, με το Alice: Madness Returns. Πρόκειται για ένα Action/Adventure με χαρακτήρα ψυχολογικού θρίλερ, καθώς η μικρή Αλίκη δενθα έχει τον χαρακτήρα ενός χαρούμενου κοριτσιού, όπως την έχετε συνηθίσει από τις ομώνυμες ταινίες.
Τα γεγονότα θα διαδραματίζονται 11 χρόνια μετά την ιστορία του πρώτου μέρους. Αυτό είναι άλλωστε και το διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ των δύο εκδόσεων. Η Αλίκη δεν θα είναι πλέον ένα μικρό κοριτσάκι αλλά μια νεαρή γυναίκα. Ενώ θα έχει πάρει εξιτήριο από το ψυχιατρείο του Λονδίνου, οι μνήμες από τον θάνατο των γονιών της θα συνεχίσουν να την στοιχειώνουν. Οι παραισθήσεις της θα αρχίσουν πάλι να αυξάνονται κι έτσι η Alice θα αναγκαστεί να γυρίσει στη χώρα των θαυμάτων αναζητώντας την ασφάλεια. Όμως, θα στοιχειωθεί από τα κακά πνεύματα της χώρας τα οποία θα κληθεί να ξορκίσει με κάθε μέσο.
Το Alice: Madness Returns θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2011 για PC, Playstation 3 και Xbox 360. Ο American McFee, δημιουργός του πρώτου Alice, θα συνεργαστεί για δεύτερη φορά με την EA για την δημιουργία του εν λόγω sequel.
Μικρά και χαριτωμένα
- Το Rock Band 3 θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου για Playstation 3, Xbox 360, Wii και DS. Στην GamesCom η EA θα δείξει το πρώτο gameplay video.
- Το 2D Platform Shank θα κυκλοφορήσει στις 24 Αυγούστου στο Playstation Network και στις 25 Αυγούστου στο Xbox Live Arcade. Θα έχει καουμπόικο ύφος κι αρκετές σφαγές.
- Το RPG Project Mercury τελικά θα ονομαστεί Kingdoms of Amalur: Reckoning. Αναπτύσσεται από την Big Huge Games, δημιουργό του Rise of Nations και θα κυκλοφορήσει σε PC, Xbox 360 και Playstation 3 τον Σεπτέμβριο του 2011.
- Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το Career Mode του EA Sports MMA. Οι μάχες φέτος, θα λαμβάνουν χώρα σε διάφορες χώρες του κόσμου και όσοι παίζετε online θυμίζουμε ότι θα μπορείτε να κάνετε δηλώσεις για τους αντιπάλους σας.
Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 19 Οκτωβρίου για Playstation 3 και Xbox 360.
- Tο Madden NFL 11 θα κυκλοφορήσει στις 13 Αυγούστου για PS3, Xbox 360, PS2, PSP, Wii και iPhone.
- Θα υπάρξει παιχνίδι EA Sports Active NFL Training Camp, για να μπορούν οι λάτρεις του Αμερικανικού ποδοσφαίρου να…προπονηθούν σπίτι! Θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου για το Wii. Άραγε για τους Fifάδες δεν παίζει κάτι;
- Ανακοινώθηκε το Fight Night Champion για PS3 και Xbox 360, το οποίο χρονολογείται μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2011.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου