Galaxy Racers για όλους...

Δευτέρα πρωί. Είστε στο αυτοκίνητο, ντάλα ο ήλιος, φραπεδούμπα από δίπλα, Πανούτσος – Καρπετόπουλος στο ράδιο και οδηγείτε. Ελάτε που όμως που μαζί με ‘σας στην Κατεχάκη βρίσκονται μερικές εκατοντάδες οδηγοί που είχαν την ίδια ιδέα: να βρεθούν την ίδια ώρα, στον ίδιο δρόμο, όλοι μαζί με τα αυτοκίνητά τους. Με την πίεση να πλησιάζει τα πρώτα –άντα (η μικρή) κόβετε δεξιά στο πρώτο στενάκι που συναντάτε –από ‘κει που είχε κόψει πριν από μια βδομάδα ο ταρίφας που σας πήγε στο γραφείο όταν είχατε πάει το αυτοκίνητο για σέρβις.
Κόβετε λοιπόν δεξιά και πάνω που στην πρώτη διασταύρωση είστε έτοιμοι να πάτε αριστερά, γκαααααν, πλακώνεστε στα φρένα. Ένα τεράστιο, ολοκαίνουργιο, κατακόκκινο «απαγορεύεται» σας φράζει τον δρόμο! «WTF, αφού αυτό δεν υπήρχε» σκούζετε σιχτηρίζοντας παράλληλα τον από πίσω που κορνάρει προκλητικά όσο εσείς προσπαθείτε να καταλάβετε από πού σας ήρθε. Το παίρνετε όλο ευθεία κι εκεί που έχετε βγάλει αριστερό φλας για το επόμενο στενό, τσουπ, να ‘σου κι άλλο σήμα: υποχρεωτική πορεία δεξιά και τατάαααν, στο πιτς-φιτίλι έχετε βγει πάλι εκεί που βρισκόσασταν πριν από 20 λεπτά: στην Κηφισίας! Ε, ρε π*@#^η!
Με «drag & drop» τοποθετείτε τα σήματα από την οριζόντια, κάτω μπάρα στους δρόμους. Κάτι παρόμοιο κάνει και το Υπουργείο Μεταφορών :PΡε με δουλεύεις;
Η εισαγωγή αυτή γράφτηκε με σκοπό να σας βοηθήσει να διεισδύσετε στην ψυχοσύνθεση των χαρακτήρων (ατσσσς!) του Galaxy Racers οι οποίοι εκεί που οδηγούν τι ωραία τι καλά, βλέπουν διάφορα σήματα να τους στέλνουν απ’ το Ελληνικό στον Άλιμο μέσω Χαλανδρίου, σήματα που βεβαίως-βεβαίως έχετε τοποθετήσει εσείς! Χωρίς πλάκα, αυτός είναι και ο βασικός σκοπός σας στον τίτλο της Ubisoft: ο γαλαξίας κινδυνεύει καθώς ένας νέος πλανήτης εμφανίστηκε από το πουθενά και έχει μετατρέψει τους κατοίκους του σε… κακούς οδηγούς! Εσείς ελέγχετε μαθητές του διαγαλαξιακού κέντρου αποκατάστασης οδηγών (!) οι οποίοι έχοντας παραβεί τον Κ.Ο.Κ. οφείλουν να προσφέρουν κοινωνική εργασία βοηθώντας οδηγούς που τους έχουν ανάγκη και τραβώντας φωτογραφία άλλους παραβάτες!
Η campaign του Galaxy Racers περιστρέφεται γύρω από έναν διαβολικό τύπο, τον Fazer, τον οποίο κυνηγάτε, και χωρίζεται σε επίπεδα τα οποία αποτελούνται από συμπλέγματα δρόμων και στενακίων που θυμίζουν κάτι από Κουκάκι. Σε αυτούς τους δρόμους κινούνται διάφορα αυτοκίνητα –ξεκινούν από ένα και αυξάνονται όσο προχωράτε στο παιχνίδι- τα οποία εσείς θα πρέπει να «δαμάσετε» κάνοντας χρήση των σημάτων κυκλοφορίας που περνούν στο κάτω μέρος της οθόνης σας. Το παιχνίδι θα σας θέτει τους στόχους σας πριν από κάθε αποστολή (το όχημα Α να πιάσει το όχημα Β, το όχημα Α να περάσει από Χ σημεία αλλά όχι και το Β, το όχημα Α να πιάσει το όχημα Β αλλά το Β να μην έρθει σε επαφή με το Γ κλπ) και εσείς θα πρέπει να τους εκπληρώσετε και κάπως έτσι θα κυλήσει η ιστορία.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου