The Elder Scrolls V Skyrim: Hearthfire add-on

H Bethesda ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες ότι τις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσει ένα νέο DLC για το Skyrim, το οποίο θα ονομάζεται Hearthfire.
 Σε αντίθεση με το πρόσφατο expansion με τίτλο Dawnguard, το Hearthfire δεν θα προσφέρει καινούργια quests, αλλά θα σας δίνει την δυνατότητα να αγοράσετε μια έκταση στον κόσμο του παιχνιδιού και πάνω σε αυτή να χτίσετε το σπίτι σας. Μέσα σε αυτό θα δημιουργείτε διάφορα δωμάτια, όπως κουζίνα, βιβλιοθήκη, αλχημικό εργαστήριο, αίθουσα τροπαίων κτλ.
Παράλληλα θα έχετε την επιλογή να διαμορφώσετε και τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας, χτίζοντας κήπους, ιχθυοτροφεία και μελισσοκομεία, ενώ θα μπορείτε ακόμα να προσλάβετε και επιστάτες για να φρουρούν την περιουσία σας όσο εσείς θα λείπετε. Επιπλέον, σας παρέχεται η δυνατότητα να υιοθετήσετε και παιδιά. Δείτε το σχετικό τρέιλερ. To κόστος του νεου add-on ορίστηκε στα 400 Microsoft Points, ενώ για την ώρα η Bethesda δεν έχει δώσει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία του στα PC και το PS3. Να υπενθυμίσουμε ότι στην κονσόλα της Sony δεν έχει καν διατεθεί ακόμα το The Elder Scrolls V: Dawnguard.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου