Forza Horizon: στη κορυφή της ταχύτητας

Το Forza Motorsport 4 κυκλοφόρησε μόλις πέρυσι κι όμως η Microsoft έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι ετοιμάζει έναν νέο τίτλο της σειράς που δεν θα υστερεί σε τίποτα σε σχέση με τον προηγούμενο. Η Turn 10 Studios μας...κακομαθαίνει, αφού όπως θα δείτε και στο τρέιλερ, το Forza Horizon φαίνεται εκπληκτικό.
Πρόκειται για ένα open world παιχνίδι (με κόσμο ανοιχτό προς εξερεύνηση), το story του οποίου θα έχει να κάνει με το "Horizon Festival", ένα εικονικό φεστιβάλ αγώνων ταχύτητας. Το Forza Horizon αναπτύσσεται από την Playground Games σε συνεργασία με την Turn 10 Studios. Όταν το Forza 4 μας προσέφερε εκατοντάδες πανάκριβα αυτοκίνητα, το ύφος του Horizon είναι εμφανέστατα διαφορετικό και επικεντρώνεται περισσότερο στο παραπάνω γεγονός του παιχνιδιού, δίνοντας μια πιο νεανική αίσθηση που μας θυμίζει κάτι από Need for Speed.
 \Το Forza Horizon θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου αποκλειστικά για το Xbox 360. Οι LIVE Gold συνδρομητές θα μπορέσετε να παίξετε το demo στις 9 Οκτωβρίου ενώ το demo θα είναι διαθέσιμο για όλους τους άλλους μία εβδομάδα αργότερα, στις 16 του ίδιου μήνα.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου