League of Legends: Fiora Guide ως το τέλος

Μπορεί να λειτουργήσει ως το carry του παιχνιδιού (δηλαδή μπορεί να πάρει πολλά kills και να γυρίσει το παιχνίδι την τελευταία στιγμή), ως απλή μαχήτρια ή και και ως off-tank, δηλαδή να αντέχει το damage και ταυτόχρονα να το προκαλεί. Η κύρια θέση της είναι η πάνω λωρίδα (top lane) και στους ranked αγώνες συνήθως παίζει μόνη της στο συγκεκριμένο μέρος. Η Φιόρα μπορεί να παίξει μόνο ως attack damage melee γιατί τα skills της δεν της επιτρέπουν να παίξει αλλιώς, σε αντίθεση π.χ. με την Έβελιν, η οποία μπορεί να παίξει είτε ως attack damage, είτε ως ability power. Skills from Hell Αν η Φιόρα έχει ένα δυνατό χαρτί, εκτός από την εμφάνισή της, τότε αυτό είναι τα παντοδύναμα skills της.
Να ξέρετε ότι επειδή χαλάνε αρκετό mana, καλό θα είναι να τα χρησιμοποιήσετε έξυπνα και όχι σπάταλα, ώστε να αυξήσετε την αποτελεσματικότητά σας. Για παράδειγμα μην χρησιμοποιήσετε το πρώτο skill της σε κάποιο minion εάν μπροστά σας εμφανιστεί εχθρός τον οποίο σκοπεύετε να χτυπήσετε, αλλά φυλάξτε αυτή την απότομη επίθεση για τον ανυποψίαστο στόχο σας. Άλλο παράδειγμα είναι το τρίτο skill της το οποίο το οποίο μπορεί να ρίξει ένα tower πολύ γρήγορα εάν στο ενδιάμεσο χτυπήσει και ένα minion. Για να δούμε όμως πιο αναλυτικά τα skills της για να καταλάβετε τι εννοώ. Το πρώτο της skill, ο Ξιφισμός, κάνει την Φιόρα να πεταχτεί πάνω στον εχθρό και να τον χτυπήσει. Μάλιστα μπορεί να εκτελέσει αυτήν την κίνηση δύο φορές πριν μπει σε cooldown. Το δεύτερο skill, η Απόκρουση, δημιουργεί μια ασπίδα μπροστά από την Φιόρα η οποία αποκρούει την επόμενη επίθεση εντός ενάμισι δευτερολέπτου και την επιστρέφει ως μαγική ζημιά στον εχθρό. Το τρίτο, η Έκρηξη Ταχύτητας, δίνει ταχύτητα επίθεσης και αν χτυπήσει αντίπαλο τότε αυξάνεται και η ταχύτητα κίνησής της. Τελευταίο skill (και το καλύτερο κατά την άποψή μου) είναι το Βαλς της Λεπίδας, το οποίο εκτελεί πέντε φορές ζημιά στους κοντινούς εχθρούς ή (αν είναι ένας ο εχθρός) τότε εκτελεί και τις πέντε επιθέσεις πάνω του.
 Τα σωστά items κάνουν την διαφορά
Η Φιόρα, όπως ανέφερα και πιο πριν, μπορεί να παιχτεί με διάφορους τρόπους αλλά εγώ προτιμώ να την παίζω ως carry γιατί αυτός πιστεύω ότι είναι και ο ρόλος που της ταιριάζει καλύτερα. Αν έχετε κάποιον μαζί σας που μπορεί να σας βοηθάει με το να καθυστερεί τους αντιπάλους, π.χ Nunu, Pantheon, Jax, τότε βασιστείτε πάνω του και αγοράστε την Λεπίδα του Ντόραν που στην αρχή ειδικά κάνει τόση ζημιά που με μια πιθανότητα 50% μπορεί να οδηγήσει σε First Blood. Διαφορετικά, εαν είστε μόνος σας ή έχετε σύμμαχο που δεν είστε σίγουροι ότι θα συνεργαστεί μαζί σας, τότε αγοράστε Μπότες Ταχύτητας και δύο Φίλτρα Ζωής για να αντέξετε παραπάνω στην λωρίδα. Στην συνέχεια προσπαθήστε να μην σκοτωθείτε αλλά να σκοτώσετε τους εχθρούς και τα minions ώστε να μαζέψετε χρήματα και να αγοράσετε πολύ δυνατά αντικείμενα. Από την στιγμή που θα μαζέψετε 1650 gold τότε εδώ μπορείτε να διαλέξετε δύο δρόμους, είτε carry είτε off-tank.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου