Brawler's Guild: Το Fight Club του World of Warcraft

Στο επόμενο patch του World of Warcraft: Mists of Pandaria (5.1.0), η Blizzard θα εισάγει ακόμα περισσότερο υλικό στο παιχνίδι που θα έχει κυρίως...πολεμικό χαρακτήρα! Η μεγάλη προσθήκη θα είναι το Brawler's Guild, μια faction από παίκτες η οποία θα οργανώνει παράνομους αγώνες μάχης! Αυτό σημαίνει ότι θα παλεύετε με πολύ δυνατά τέρατα και με κάθε μάχη θα ανεβαίνετε στα ranks της Brawler's Guild και θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε βραβεία.
Παράλληλα κυκλοφόρησε στο YouTube το νέο βίντεο των Horde το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω: Οι προσθήκες στο PvE όμως δεν τελειώνουν εδώ. Η Blizzard αποφάσισε να κάνει μια περιοχή της Pandaria, το Karasang Wilds, διαθέσιμη για daily quests, τόσο για τους Horde, όσο και για τους Alliance. Επίσης προστέθηκαν και quests που θα δίνουν reputation, τα Operation: Shieldwall για τους Alliance και τα Dominance Offensive για τους Horde στην περιοχή Vale of Eternal Blossoms.
Τέλος, τα Pet Battles αποκτάνε ακόμα περισσότερο νόημα αφού μέσω του Pet Journal θα έχετε την δυνατότητα να έχετε μέχρι και 650 pets ενώ με τα Battle Stones θα μπορείτε να βελτιώνετε τα pets σας ή να τα κάνετε πιο σπάνια.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου