WWE '13 Preview για να τα ξέρετε όλα

Το WWE '13 είναι το επερχόμενο παιχνίδι από την προγραμματιστική εταιρεία Yuke's που θα κυκλοφορήσει φέτος για Xbox 360, Playstation 3 και Wii. Όπως και πέρυσι ο τίτλος συνεχίζει να έχει πια το όνομα WWE ενώ όλοι οι προηγούμενοι τίτλοι ονομάζονταν WWE SmackDown vs. Raw και WWF/WWE SmackDown. Δύο εβδομάδες πριν από την επίσημη κυκλοφορία, το GameWorld είχε στα χέρια του την τελική έκδοση, την οποία δοκιμάσαμε, μας άρεσε και πλέον θα μοιραστούμε την εμπειρία μαζί σας. 
Νέο campaign
Τα τελευταία χρόνια όλα τα WWE SmackDown vs. Raw είχαν ένα Road to Wrestlemania story στο οποίο διαλέγατε είτε συγκεκριμένους superstars είτε κάποιον της αρέσκειάς σας και βιώνατε μια ιστορία σε μια σειρά από αγώνες και cutsecenes. Τώρα η Yuke's αποφάσισε να ξετρελάνει τους οπαδούς της και αντικατέστησε το Road to Wrestlemania με το Attitude Era. Το δεύτερο αρχίζει την αναδρομή στο παρελθόν με παλιά βίντεο και ιστορικές στιγμές που θυμίζουν πολλά στους old school fans της σειράς. Ξεκινάει στην αρχή με το story των DX και για να δώσει καλύτερα την αίσθηση της τότε εποχής, ακούγεται το παλιό theme song τους και κάπου εκεί αρχίζει ο αγώνας. Οι αναμετρήσεις όμως δεν είναι οι κλασικές που έχουμε συνηθίσει αλλά έχουν συγκεκριμένα tasks όπως το να νικήσετε μόνο με pinfall ή να χτυπήσετε τον αντίπαλο με μια καρέκλα. Δεν υπάρχει πρόβλημα σε περίπτωση που δεν θέλετε να ολοκληρώσετε τα tasks, απλώς δεν θα ξεκλειδώσετε τα extras τα οποία μπορεί να είναι από φωτογραφίες εώς και ενδυμασίες για το ring. Σίγουρα αυτή η κίνηση όχι μόνο θα αρέσει πολύ αλλά θα φέρει και μια αύρα ανανέωσης στο μέχρι τώρα συνηθισμένο campaign.
Η δημιουργική σας πλευρά
Πέρα από τους αγώνες και το story, τα WWE games είναι γνωστά και για το creation mode. Όσοι έχετε παίξει ήδη τα προηγούμενα παιχνίδια θα ξέρετε ότι είναι δυνατό να δημιουργήσει κάποιος έναν Superstar ή μία Diva. Το Create a Superstar/Diva δεν είχε αρκετό υλικό, μπορούμε να πούμε ότι είχε σχεδόν τα ίδια ρούχα και κουρέματα από το WWE SmackDown vs. Raw 2009. Το μόνο που έκανε εντύπωση με την ποικιλία του ήταν το section με τα τατουάζ αφού είχε πολλά tattoo (και όχι μόνο) τα οποία είχαν το logo αλλά WWE και των αγαπημένων μας wrestlers όπως π.χ του C.M Punk ή του Kofi Kingston. Το Create an Arena σας επιτρέπει να φτιάξετε μια πίστα όπως την θέλετε εσείς. Μπορείτε να διαλέξετε το είδος του κοινού δηλαδή old school ή modern, το μέγεθος της πίστας, τις οθόνες και άλλες πολλές λεπτομέρειες όπως ο φωτισμός. Το Create an Entrance είναι παλιό όπως και το Create a Move set και δεν έχουν πολλές αλλαγές απλώς διαθέτουν πιο πλούσιο περιεχόμενο και υπάρχουν περισσότερες επιλογές και καινούριες κινήσεις (moves). Άπταιστα γραφικά Το WWE '13 αναπτύσσεται με την Predator engine με την οποία φτιάχτηκε και το WWE '12. Αν λέγατε μέχρι τώρα ότι τα γραφικά είναι τέλεια, αναθεωρήστε γιατί τέτοια λεπτομέρεια δεν έχετε ξαναδεί μέχρι σήμερα σε WWE game. Οι λεπτομέρειες του δέρματος είναι εκπληκτικές, σκεφτείτε ότι στον Triple-H φάνηκαν ακόμα και οι φακίδες του. Βέβαια η ποιότητα είναι κάτι που περιμένουμε σε κάθε καινούριο παιχνίδι και αυτό δεν θα σας απογοητεύσει.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου