Metro: Last Light χωρίς multiplayer

Η συνέχεια του δημοφιλούς post-apocalyptic FPS Metro 2033, δεν θα έχει multiplayer mode στο λανσάρισμά του, σύμφωνα με ανακοίνωση της 4A Ganes στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού. Παρόλο που η THQ -η οποία έχει αναλάβει την διανομή του τίτλου- ανακοίνωσε την ύπαρξη multiplayer mode στην φετινή Ε3, οι αντιδράσεις του κοινού στο demo που παρουσιάστηκε στην εκδήλωση ήταν αυτές που έδωσαν στους developers την αίσθηση πως η fanbase ενδιαφέρεται περισσότερο για το single-player του Metro: Last Light. Έτσι λοιπόν η 4A Games αποφάσισε να κλείσει το τμήμα των προγραμματιστών που ασχολούνταν με το multiplayer mode και να μεταφέρει όλους τους πόρους που είχε διαθέσει στο τμήμα του single-player.
Η κρίση λοιπόν επηρεάζει έστω και έμμεσα το gaming για άλλη μια φορά. Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε και με ένα σύντομο Q&A, μέσω του οποίου δίνονται περαιτέρω διευκρινήσεις. Αρχικά οι developers ξεκαθαρίζουν πως ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με το single-player και τίποτα παραπάνω, οπότε δεν ξέρουμε ακόμα αν θα προσθέσουν multiplayer στο μέλλον με την μορφή DLC ή με κάποιον άλλο τρόπο.
Παρόλα αυτά η 4Α τονίζει πως "δεν μας αρέσει να πετάμε την δουλειά μας και θα μπορούσαμε να επιστρέψουμε στη δημιουργία του multiplayer μετά την κυκλοφορία του Metro: Last Light". Δυστυχώς, δεν αποκαλύπτεται η μορφή την οποία θα είχε το multiplayer mode, ούτε δίνονται περαιτέρω πληροφορίες για την φύση του. Γιατί αν θα κυκλοφορούσε σε μορφή DLC δεν θα ήταν κι ότι καλύτερο. Παρά τις όποιες αλλαγές, η κυκλοφορία του Metro: Last Light δεν μετατίθεται και αναμένεται για PC, PS3 και Xbox 360 στις αρχές του 2013.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου