XCOM Shooter γιατί θέλεις πολύ περιπέτεια...

Η σειρά X-COM, η οποία πρωτοεμφανίστηκε στο προσκήνιο το 1994 με το science fiction strategy UFO: Enemy Unknown για PC και Amiga και έχει κερδίσει ένα πιστό κοινό, πρόκειται ν’ αποκτήσει ένα ακόμη μέλος, μόνο που φαίνεται πως η εκδότρια εταιρεία 2K Games δεν μπορεί ν’ αποφασίσει πότε θα το κυκλοφορήσει και ποιον...«χαρακτήρα» θα έχει το παιχνίδι. Στα πλαίσια της Ε3 2010, η 2K Games είχε ανακοινώσει την ανάπτυξη του XCOM, ενός First-person tactical shooter και τοποθέτησε την κυκλοφορία του μέσα στο 2011.
Ο Christoph Hartmann, πρόεδρος της εκδότριας εταιρείας, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά τότε: «Τα strategy games δεν είναι πλέον της μόδας». Οι φίλοι της σειράς ξεσηκώθηκαν και υπήρξαν αντιδράσεις και από μερίδα του ειδικού τύπου. Λίγο αργότερα, η ημερομηνία κυκλοφορίας ορίστηκε για τις 6 Μαρτίου 2012. Από τότε, οι αναβολές σταματημό δεν έχουν, υπήρξαν αρκετές αλλαγές και αποχωρίσεις από την 2K Marin -την προγραμματιστική εταιρεία που ανέλαβε την ανάπτυξη του παιχνιδιού- και κάποια στιγμή οι ειδήσεις για το XCOM σταμάτησαν να έρχονται.
 Μετά από μία δημοσίευση στο Kotaku, το XCOM ξαναήρθε στην επικαιρότητα, μόνο που αυτή τη φορά ανακοινώθηκε ότι θα ανήκει στο είδος των Action Shooters. Σύμφωνα πάντα με το άρθρο του Kotaku, το παιχνίδι προορίζεται για το PS3 και το Xbox 360, ενώ δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση για κυκλοφορία του στο PC και επιπλέον τίθεται το ζήτημα αν θα υπάρξει ψηφιακή διανομή του τίτλου σε χαμηλή τιμή ή retail έκδοσή του.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου