Call of Duty: Black Ops Declassified αένυZombies Mode

Τα zombies δεν αποτελούν προτεραιότητα της Activision. Σήμερα η Activision επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να έχει αποκλείσει το Zombies mode από το νέο Call of Duty: Black Ops Declassified για PS Vita.
 Σίγουρα αυτό δεν θα αρέσει στους οπαδούς της διάσημης σειράς αλλά ο λόγος που συνέβη κάτι τέτοιο (όπως λέει ο community manager Dan Amrich στο blog του) είναι διότι «Δώσαμε προτεραιότητα στο multiplayer». «Αυτό έχει νόημα για μένα» πρόσθεσε. «Αυτό είναι το πρώτο Call of Duty για το PS Vita και πρέπει να δείξει τα βασικά του στοιχεία, δηλαδή multiplayer gaming με twin-stick controls σε φορητό format. Αυτή είναι η βασική εμπειρία του παιχνιδιού και αυτή πρέπει να έρχεται πρώτη σε προτεραιότητα. Υπάρχει πάντα μια μεγάλη λίστα με πράγματα που θέλουμε να κάνουμε και με πράγματα που πρέπει να κάνουμε. Προσπαθούμε λοιπόν να ολοκληρώσουμε ρεαλιστικούς στόχους».
 Ο Dan Amrich μίλησε και για το Hostiles mode, στο οποίο θα πρέπει να νικήσετε στρατιές από εχθρούς και στο οποίο επίσης δεν θα συμπεριληφθούν τα zombies. Τέλος, έδωσε μια μικρή ελπίδα για το Zombies Mode λέγοντας: «Θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον για το Zombies αλλά για το Declassified εστιάσαμε πάνω από όλα στο Multiplayer mode».
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου