Skyrim Gangnam Style!

Ο 34χρονος κορεάτης PSY (Park Jae-Sang) τραγουδάει εδώ και μια δεκαετία Pop/Rap ακούσματα, χωρίς ωστόσο (μέχρι πρότινος) να έχει σημειώσει διεθνή επιτυχία έξω από την Ασία.
Τον χαρακτηρίζει το χιούμορ και το ταλέντο στη χορογραφία, την στιχουργία και τη μουσική, αφού πολλά από τα κομμάτια του τα γράφει και τα χορεύει ο ίδιος, κάτι που δεν συνηθίζεται ιδιαίτερα απ' τους κορεάτες συναδέλφους του. Τα δεδομένα ωστόσο άλλαξαν από φέτος, καθώς το χιουμοριστικό κομμάτι "Gangnam Style" έχει ισοπεδώσει το YouTube!
Από τις 15 Ιουλίου, τα 300 εκατομμύρια views του έχουν σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ βίντεο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Το τραγούδι του PSY σατιρίζει το Gangman, την πλουσιότερη περιοχή της Κορέας (κάτι σαν τα δικά μας Βόρεια Προάστια της Αττικής). Μία motion maker με το nickname "Diva", έφτιαξε πρόσφατα την παρακάτω anime χορογραφία του Gangman Style προς όσους ενδιαφέρονται να μάθουν το συγκεκριμένο είδος χορού (όλη η χορογραφία είναι πραγματική και ανήκει στον PSY). Μία ομάδα από modders πήραν τη χορογραφία, την εισήγαγαν στο Skyrim και το αποτέλεσμα είναι το παρακάτω βίντεο. Tα χορευτικά plugins των modders μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. To site τους είναι στα ρώσικα οπότε θα κάνετε download...στα τυφλά. Απολαύστε λοιπόν τους φρουρούς του Whiterun να παραδίδουν μαθήματα χορού!
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου