Football Manager 2013: Beta pre-orders για όλους

Το Football Manager 2013 θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου αλλά όσοι έχετε κάνει ή πρόκειται να κάνετε προ-παραγγελία μπορείτε να το παίξετε ήδη από χθες το βράδυ! Αυτό γίνεται μέσω ενός Beta Code που λαμβάνετε από τα καταστήματα. Το beta δουλεύει κανονικότατα, σας δίνει πρόσβαση στην τελική έκδοση του παιχνιδιού που θα έχει ελάχιστες διορθώσεις και το σημαντικότερο απ' όλα είναι ότι θα μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά το save σας με την επίσημη κυκλοφορία στις 2/11. Ο κωδικός της beta βρίσκεται στο Football Manager 2013 (έκδοση pre-order) που υπάρχει σε όλα τα ενημερωμένα καταστήματα Πληροφορικής.
Η έκδοση pre-order έχει τις εξής διαφορές σε σύγκριση με την τελική: - Κοστίζει 5€ και δίνει πρόσβαση στην beta. - Η συσκευασία δεν περιλαμβάνει το DVD του παιχνιδιού. - Από τις 2 Νοεμβρίου και μετά, αν θέλετε να αγοράσετε την τελική έκδοση, απλά κρατάτε την απόδειξη αγοράς και το κουτί και απ' το τελικό ποσό σας αφαιρούνται -5€. - Η beta βρίσκεται σε Πλαίσιο, e-shop, MediaMarkt, Multirama, Public, Κωτσόβολο, Seven και άλλα ενημερωμένα καταστήματα. Αν κάνετε online παραγγελία τότε θα σας σταλεί μέσω email. Τα αντίτυπα είναι περιορισμένα επομένως...βιαστείτε, διότι αν δεν προλάβετε και θέλετε να παίξετε από τώρα την beta θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα για να κάνετε online παραγγελία. Αν δεν βιάζεστε τότε περιμένετε την τελική έκδοση στις 2 Νοεμβρίου. Δείτε ακόμη τα τελευταία βίντεο που κυκλοφόρησε η Sports Interactive στο internet. Περιβάλλον Καταρχήν έχουμε δύο βίντεο για το GUI (Graphical User Interface) Media Ένα ακόμη βίντεο είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε για τα ΜΜΕ, το οποίο αφορά την αλληλεπίδρασή σας με τον τύπο όταν είστε προπονητής σε εθνική ομάδα. Θα σας ρωτούν μεταξύ άλλων ποιους παίκτες και τι τακτική θα χρησιμοποιήσετε, ενώ θα πρέπει να δικαιολογηθείτε περισσότερο σε αυτούς που θα αφήνετε εκτός, λέγοντας π.χ. "Δεν αξίζεις", "
Θα σε καλέσω στο μέλλον" ή "Χρειάζεται να παίξεις περισσότερα επίσημα παιχνίδια σε ομάδα" κ.ο.κ. Football Manager Classic Ο Miles Jacobson, Managing Director της Sports Interactive, αποκάλυψε επίσης πολλές χρήσιμες πληροφορίες για το Footall Manager Classic, ένα νέο mode το οποίο θα είναι ενσωματωμένο στο FM 2013 και θα σας επιτρέπει να παίξετε με τις ελάχιστες δυνατές αρμοδιότητες και να ολοκληρώσετε μία σεζόν σε κάτω από 10 ώρες! Όπως έχουμε ξαναπεί, θα υπάρχει δυνατότητα επιλογής πρωταθλημάτων από έως και τρεις χώρες, ενώ δεν θα μπορείτε να δώσετε εντολές ατομικής προπόνησης. Τα media θα σας κάνουν μόνο μία ερώτηση για κάθε ματς και τα team talks και player talks θα είναι επενεργοποιημένα. Οι scouts και οι coaches θα σας ενοχλούν ελάχιστες φορές και μόνο για τα πολύ σημαντικά, για παράδειγμα για τον τραυματισμό ενός παίκτη σας. Οι 3D αγώνες θα τρέχουν πολύ πιο γρήγορα από το συνηθισμένο, ενώ ακόμα κι εκεί δεν θα συναντήσετε καθόλου team talks. Η σημαντικότερη όμως κίνηση είναι το "Instant Result", κάτι που ήταν απαίτηση των χρηστών του παιχνιδιού εδώ και χρόνια. Με ένα μόνο κλικ θα λαμβάνετε άμεσα το αποτέλεσμα του επόμενου αγώνα, ενώ προαιρετικά πριν πατήσετε το συγκεκριμένο κουμπί θα μπορείτε να δώσετε εντολές για το αν οι παίκτες σας θα παίξουν για την νίκη, την ισοπαλία ή αν θα κατέβουν..."στο ρελαντί".
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου