Κυκλοφορίες RPG και MMORPG Φεβρουαρίου

Όλες οι κυκλοφορίες RPG και MMORPG του μήνα που μας πέρασε. Κυκλοφορίες RPG Φεβρουαρίου
Puzzle Chronicles (PC, Playstation Network, Xbox Live Arcade, PSP, DS)
Αυτός ο τίτλος της Konami, είναι μία ενδιαφέρουσα μείξη RPG και puzzle. Το Puzzle Chronicles σας ταξιδεύει στον κόσμο της Ashurin Empire, όπου θα εκδικηθείτε τον θάνατο των συντρόφων σας. Στις μάχες υπάρχει η ιδιαίτερότητα, ότι πολεμάτε τους εχθρούς σας λύνοντας puzzles που εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο παιχνίδι, που απαιτεί στρατηγική και γρήγορη σκέψη.
White Knight Chronicles: International Edition (PS3)
Η Sony Computer Entertainment, έχει κυκλοφορήσει τον συγκεκριμένο τίτλο στην Ιαπωνία από το 2008. Η International Edition, δεν είναι τίποτε άλλο από την μετάφραση του παιχνιδιού στα Αγγλικά. Οι μάχες είναι real-time, ενώ υπάρχει και δυνατότητα για online mode. Στο White Knight Chronicles, παίρνετε το ρόλο του νεαρού Leonard, ο οποίος αφού βρει μία παράξενη πανοπλία, μεταμορφώνεται στον White Knight και αναλαμβάνει την αποστολή να εξοντώσει τη σατανική οργάνωση των Magi.
Διαβάστε το σχετικό review
Star Ocean: The Last Hope (PS3, Xbox 360)
Η γνωστή στον χώρο των RPG Square Enix, μας παρουσιάζει την τέταρτη συνέχεια της σειράς Star Ocean. Το The Last Hope περιλαμβάνει δυνατό σενάριο και real-time σύστημα μάχης. Επίσης, σας δίνεται η δυνατότητα να ελέγχετε μία ομάδα τεσσάρων χαρακτήρων και η ικανότητα να χειρίζεστε το δικό σας starship.
Ragnarok DS (DS)
Το Ragnarok DS, είναι η μεταφορά του Ragnarok Online στη φορητή κονσόλα της Nintendo. Ο τίτλος είχε κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία το 2008. Η εκδότρια εταιρία Xseed Games συνεργάστηκε με την GungHo Online Entertaiment, για να προωθήσουν το παιχνίδι εκτός Ιαπωνίας. Τα MMORPG στοιχεία του Ragnarok δεν είναι παρόντα στον συγκεκριμένο τίτλο, ωστόσο δίνεται η δυνατότητα ταυτόχρονου παιχνιδιού τριών παικτών.
Foto Showdown (DS)
Αυτό το turn-based RPG, σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τις αποθηκευμένες φωτογραφίες του DSi σας για να δημιουργήσετε ένα τέρας και να το βάλετε να πολεμήσει με άλλα τέρατα, στα πρότυπα του Monster Rancher.
Last Rebellion (PS3)
Ένα turn-based RPG, που αναπτύχθηκε από την Nippon Ichi Software. Προκειμένου να λυτρώσει τη χώρα του από τους κακούς Belzeds, ο βασιλιάς Arzelide καλεί τον πολεμιστή Nine Asfel και την περιθωριοποιημένη μάγισσα Aisha Romandine. Κατά την διάρκεια της μάχης, σας δίνεται η δυνατότητα να εναλλάσσεστε ανάμεσα στους δύο χαρακτήρες.
Κυκλοφορίες MMORPG Φεβρουαρίου
Star Trek Online (PC)
Η MMORPG μεταφορά της διάσημης σειράς Star Trek, δημιουργημένη από την Cryptic Studios. Στον τομέα του soundtrack και της ατμόσφαιρας, διαθέτει πολλά από τα στοιχεία που έχουμε αγαπήσει απ' τη σειρά Star Trek. Στο gameplay όμως παρουσιάζει κάποιες επαναλήψεις και εν τέλει κουράζει. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε το αντίστοιχο review του GW.
Everquest 2: Sentinel's Fate (PC)
Το έκτο expansion του πασίγνωστου MMORPG της Sony. Περιλαμβάνει δύο νέες τεράστιες περιοχές, 12 καινούργια dungeons, πάνω από 400 νέες αποστολές και την αύξηση του ανώτατου level από το 80 στο 90.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου