Metro 2033: το trailer λανσαρίσματος

Tο παιχνίδι βολών α' προσώπου "Metro 2033" μπήκε χθες στα ράφια των ευρωπαϊκών καταστημάτων. Την ίδια ημέρα η THQ έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer λανσαρίσματος του παιχνιδιού. Στο οποίο μπορεί να δει κανείς εντυπωσιακές σκηνές από το παιχνίδι, με την επιβλητική μουσική από την βρετανική ταινία τρόμου με στοιχεία επιστημονικής φαντασίας "28 Days Later" (η οποία μπήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2002) να παίζει στο background.
Το παιχνίδι βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα "Metro 2033". Εν έτη 2013 ξεσπά ένας πυρηνικός πόλεμος με τους επιζώντες να περιπλανώνται στους διαδρόμους του συστήματος υπόγειου σιδηροδρόμου της Μόσχας. Έχοντας να αντιμετωπίσουν μεταλλαγμένους και άλλα τέρατα με ότι μέσο έχουν στη διάθεση τους. Στο παιχνίδι αναλαμβάνετε το ρόλο του 20χρονου Artyom, ο οποίος γεννήθηκε μέσα στα τούνελ του μετρό. Αποστολή του είναι να αντιμετωπίζει μια νέα απειλή που ακούει στο όνομα Homo Novus. Γι΄αυτό το σκοπό κουβαλά μαζί του ένα μεγάλο οπλοστάσιο, ενώ, για την εκτέλεση της αποστολής, θα μετακινείται συνέχεια ανάμεσα στη μολυσμένη επιφάνεια της πόλης και τα πιο ασφαλή τούνελ του μετρό.
Το "Metro 2033" διατίθεται στην ευρωπαϊκή αγορά σε εκδόσεις για το PC και το Xbox 360. Υποστηρίζει, δε, το DirectX11 κάτι που σίγουρα ενδιαφέρει τους κατόχους ενός συστήματος με τα Windows 7 και το σχετικό hardware.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου