Nintendo "DS2": μεγαλύτερο, ισχυρότερο;

Χωρίς να περάσει καλά-καλά ένας μήνας από τότε που το DSi XL έκανε το ντεμπούτο του στην ευρωπαϊκή αγορά, εμφανίστηκαν τα πρώτα στοιχεία για την επόμενη γενιά της κονσόλας. Όπως αναφέρει το RPAD.tv, το οποίο κατά τη διάρκεια του περασμένου Game Developers Conference 2010 είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με διάφορους developers λογισμικού, το "DS2" θα διαθέτει μεγαλύτερες οθόνες και μάλιστα καλύτερης ανάλυσης.
Θα μπορούν επιπλέον αυτές να συνδυαστούν σε μια τεράστια οθόνη. Και για να γίνει αυτό εφικτό θα πρέπει να υπάρξει μια ελάχιστη απόσταση μεταξύ τους. Στους νεωτερισμούς, σύμφωνα με το RPAD.tv, θα ανήκει κι ένας αισθητήρας κίνησης που θα προσδίδει πολυάριθμες δυνατότητες χρήσης στη συσκευή.
Ιδιαίτερα ενδιαφέρον φαίνεται να έχει και η φημολογούμενη απόδοση της συσκευής: θα είναι αντίστοιχη του Game Cube προσφέροντας αντίστοιχη ποιότητα γραφικών. Η νέα κονσόλα αναμένεται να σκάσει μύτη στην αγορά προς τα τέλη του 2010. Σημείωση: η φωτογραφία απεικονίσει ένα από τα πολλά concepts που έχει κυκλοφορήσει για την κονσόλα, χωρίς να αντιστοιχεί στην τελική της μορφή.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου