Νέα έκδοση του Heaven benchmark από Unigine

Η εταιρεία Unigine, που ήταν η πρώτη που διέθεσε benchmark συμβατό με το νέο API της Microsoft, DirectX 11 δωρεάν, κυκλοφόρησε πρόσφατα την δεύτερη έκδοση του γνωστού, στους περισσότερους χρήστες που ασχολούνται με το hardware, benchmark "Heaven".
Το Heaven benchmark είναι συμβατό με τις τελευταίες τεχνολογίες 3D (DirectX 9, DirectX 10, DirectX 11 και OpenGL) ωστόσο έγινε γνωστό χάρη στην συμβατότητα του με την τελευταία έκδοση του API της Microsoft επιδεικνύοντας σκηνές στις οποίες χρησιμοποιείται το χαρακτηριστικό "tesselation". Οι χρήστες μάλιστα έχουν την δυνατότητα να ρυθμίσουν τον "βαθμό" tesselation ανάμεσα σε τρία modes, "extreme", "normal" και "moderate".
Οι συγκεκριμένες σκηνές είναι ιδιαίτερα απαιτητικές, αλλά με την 2η έκδοση τα πράγματα είναι ακόμα πιο απαιτητικά αφού συμπεριλαμβάνονται περισσότερα αντικείμενα, περισσότεροι δυναμικοί φωτισμοί ή φυσική περιβάλλοντος (π.χ σημαίες που κυματίζουν) και ακόμα πιο απαιτητικές σε γεωμετρία σκηνές. Επιπλέον χρησιμοποιείται καιρός που αλλάζει δυναμικά, φωτισμός ανάλογα με την ώρα της ημέρας καθώς και το χαρακτηριστικό Screen-Space Ambient Occlusion (SSAO).
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου