Medal of Honor για ηρωικές μάχες

Το νέο πολεμικό παιχνίδι της Electronic Arts διαδραματίζεται στο Αφγανιστάν. Στόχος σας είναι να βγάλετε εις πέρας τις αποστολές που θα αναλάβετε. Το Medal of Honor θα κάνει φέτος ένα βήμα παραπέρα, αφού για πρώτη φορά θα αναφέρεται σε σύγχρονο πόλεμο. Ωστόσο, θα μείνει πιστό στις αρχικές του ρίζες, καθώς έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον ρεαλισμό του.
Το Medal of Honor επικεντρώνεται στους Tier 1 Operators, δηλαδή τους στρατιώτες τους οποίους στέλνει ο Αμερικάνικος στρατός στις δύσκολες αποστολές σε όλο τον κόσμο. Για τις ανάγκες του παιχνιδιού μάλιστα, χρησιμοποιήθηκαν αρκετοί αληθινοί στρατιώτες τέτοιου είδους, έτσι ώστε να νιώσαετε όσο το δυνατόν καλύτερα τις καταστάσεις του πολέμου.
Gameplay
Μπορεί η επικείμενη έκδοση να εισέρχεται σε νέο έδαφος, όμως σύμφωνα με τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, φαίνεται να έχει γίνει καταπληκτική δουλειά. Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικοί είναι ότι ορισμένοι αντίπαλοί σας θα είναι μέχρι και ζωσμένοι με εκρηκτικά, φέρνοντάς σας έτσι πιο κοντά με έναν αληθινό πόλεμο, αφού οι τρομοκράτες αυτοκτονίας είναι συχνό φαινόμενο στις περιοχές του Αφγανιστάν. Στο μεταξύ, σε ορισμένες περιπτώσεις θα έχετε ως αποστολή την διάσωση ομήρων.
Από εκεί και πέρα, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και διάφορα οχήματα, όπως γουρούνες, στρατιωτικά τζιπ και αεροπλάνα, ενώ σε κάποια σημεία θα ελέγχετε και πυροβόλα οχημάτων. Σε όλα αυτά δεν είστε μόνος, καθώς θα σας απαρτίζει μία ομάδα με επίλεκτους Tier 1 και όλοι μαζί θα συμμετάσχετε στις αποστολές, βοηθώντας ο ένας τον άλλο.
Στο multiplayer mode, θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε με άλλους παίκτες. Στο συγκεκριμένο κομμάτι έχει ασχοληθεί μόνο η EA DICE, διαχωρίζοντας έτσι σε δύο μέρη τη δημιουργία του παιχνιδιού.
Γραφικά
Στον τομέα των γραφικών φαίνεται να έχει γίνει εξαιρετική δουλειά, αφού τα πρώτα δείγματα που έχουν κυκλοφορήσει δείχνουν μεγάλη βελτίωση από τα προηγούμενα games της σειράς. Σε πολλές περιπτώσεις φαίνεται να έχει γίνει λεπτομερέστατη δουλειά στον σχεδιασμό των στρατιωτών, τα οχήματα και το περιβάλλον στο οποίο κινείστε. Τα τοπία είναι επίσης εκπληκτικά σχεδιασμένα, δημιουργώντας αληθοφανείς πόλεις.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου