Και το BitTorrent Oscar πηγαίνει στο... District 9

Η μεγάλη βραδιά των όσκαρ τελείωσε και οι περισσότεροι κινηματογραφόφιλοι από εμάς, μετά την απονομή των βραβείων και τα αποτελέσματα που έγιναν γνωστά, θα ξαναεπισκεφτούμε τις αίθουσες, για να δούμε τις ταινίες που... χάσαμε (The Hurt Locker π.χ) ή τις ταινίες που παραλείψαμε να δούμε εσκεμμένα (π.χ Precious). Άλλοι βέβαια θα ξαναδούν κάποιες ταινίες για να ανακαλύψουν που έκαναν λάθος με τα... προγνωστικά (Avatar).
Κάποιοι βέβαια θα αράξουν στον καναπέ του σαλονιού τους, μετά την σχετική "βόλτα" στην... σκοτεινή πλευρά του Internet και της βιομηχανίας του κινηματογράφου για να δουν κάποια από τις ταινίες που κέρδισαν βραβείο όσκαρ.
Το ίδιο έκαναν και στο site TorrentFreak, για να μάθουν ποιες από τις ταινίες που προτάθηκαν για όσκαρ καλύτερης ταινίας έχουν "κατέβει" στους υπολογιστές χρηστών μέσω BitTorrent clients. Όπως φαίνεται και από την λίστα του TorrentFreak, ο απόλυτος νικητής είναι το District 9 με 12.639.000 downloads. Το District 9 ακολουθείται από το Avatar (11.326.000 downloads) και τον φετινό νικητή The Hurt Locker (7.930.000 downloads).
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου