Hot Κυκλοφορίες RPG Μαρτίου

Ο Μάρτιος είναι πλούσιος σε κυκλοφορίες RPG. Ειδικότερα, αυτό το μήνα ξεχωρίζουν τα Final Fantasy 13 και το Dragon Age: Origins - Awakening.
Lunar: Silver Star Harmony (Playstation Network, PSP)
Ένα remake του ομώνυμου turn-based RPG τίτλου που είχε κυκλοφορήσει στο Sega CD το 1992 και που ήταν το πρώτο επεισόδιο της σειράς Lunar. Πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ο Alex, ένα αγόρι που θέλει να γίνει σπουδαίος ήρωας και να μοιάζει στο είδωλό του, τον Dragonmaster Dyne. Εκδότρια εταιρία του παιχνιδιού, είναι η Xseed Games.
Final Fantasy XIII (PS3, Xbox 360)
Η 13η συνέχεια της διάσημης σειράς Final Fantasy. Η Square Enix πρωτοπαρουσίασε το Final Fantasy XIII στην έκθεση E3 2006, και είναι το πρώτο παιχνίδι που χρησιμοποιεί τη μηχανή Crystal Tools. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε το σχετικό review του GW.
Pokemon HeartGold – Pokemon SoulSilver (DS)
Remakes των Pokemon Gold και Pokemon Silver, που είχαν παρουσιαστεί το 1999. Τα δύο συγκεκριμένα games του DS, αναπτύχθηκαν από την Game Freak και έχουν ήδη κάνει θραύση στην Ιαπωνία, όπου πούλησαν περισσότερες από δύο εκατομμύρια κόπιες στις πρώτες έξι εβδομάδες κυκλοφορίας τους.
Dragon Age: Origins – Awakening (PC, PS3, Xbox 360)
Το πολυαναμενόμενο expansion του σπουδαίου RPG της Electronic Arts, Dragon Age: Origins. Το expansion εξελίσσει την ιστορία του παιχνιδιού και περιλαμβάνει νέες αποστολές, πέντε επιπλέον χαρακτήρες που θα σας συντροφεύσουν στις περιπέτειές σας, αύξηση του ανώτατου level και καινούργια ξόρκια, αντικείμενα και ικανότητες.
Fragile Dreams: Farewell Ruins of the Moon (Wii)
Είχαμε καιρό να δούμε ένα RPG για το Wii. Το Fragile Dreams θα εκδοθεί από την Rising Star Games και σας μεταφέρει στο κοντινό μέλλον, σε έναν κατεστραμμένο κόσμο ο οποίος έχει καλυφθεί από ομίχλη. Εσείς παίρνετε το ρόλο του νεαρού Seto, και θα τριγυρίσετε τον κόσμο ψάχνοντας για επιζώντες, μέσα σε αποκαλυπτικά σκηνικά και ερειπωμένες πόλεις. Το Fragile Dreams θα κάνει εκτεταμένη χρήση των ικανοτήτων του Wiimote, το οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως φακό, για να ανακαλύψετε και να εξοντώσετε τους εχθρούς σας.
Resonance of Fate (PS3, Xbox 360)
Το νέο RPG της Sega, εκφράζοντας την ανησυχία των κατασκευαστών του, σας μεταφέρει στη Γη του μέλλοντος, όπου οι κλιματικές αλλαγές έχουν οδηγήσει στον κίνδυνο αφανισμού του ανθρώπινου είδους. Οι ελάχιστοι άνθρωποι που απέμειναν έχουν συγκεντρωθεί γύρω από το Basel, μία συσκευή που δημιουργήθηκε για να καθαρίζει το περιβάλλον από τη μόλυνση. Το πραγματικό πρόβλημα ξεκινάει όταν το Basel παθαίνει βλάβη, σημείο στο οποίο εσελθς αναλαμβάνετε δράση.
Shin Megami Tensei: Strange Journey (DS)
Αυτό το First-Person RPG είναι δημιούργημα της Atlus και σας βάζει στο ρόλο ενός Ιάπωνα στρατιώτη, ο οποίος στέλνεται μαζί με την ομάδα του στο Νότιο Πόλο. Εκεί, μία ατομική έκρηξη έχει συμβάλλει στη δημιουργία μίας μαύρης τρύπας, απειλώντας με αφανισμό τον πλανήτη. Σαν να μην έφτανε αυτό, η μαύρη τρύπα λειτουργεί σαν είσοδος δαιμόνων και άλλων απόκοσμων όντων από μακρινές διαστάσεις.
Mimana: Iyar Chronicle (PSe, PSP)
Η Aksys Games μας παρουσιάζει ένα παιχνίδι το οποίο θα θυμίσει στους βετεράνους τα παραδοσιακά RPG της δεκαετίας του 90. Όσο εξερευνάτε το περιβάλλον, η κλασική ισομετρική κάμερα θα σας χαρίσει μία ψευτοτρισδιάστατη εμπειρία, ενώ κατά τη διάρκεια των turn-based μαχών, η οπτική αλλάζει σε 2D.
Mount & Blade: Warband (PC)
Το expansion του μεσαιωνικού Action RPG που δημιουργήθηκε από την τουρκική TaleWorlds και εκδόθηκε από την Paradox Interactive, περιλαμβάνει αναβαθμισμένα γραφικά, αλλά και την υποστήριξη online mode εώς και 32 παικτών.
Infinite Space (DS)
Το Infinite Space είναι ένα RPG επιστημονικής φαντασίας δημιουργημένο από τη Sega, στο οποίο έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα διαστημόπλοιο και να εξερευνήσετε με αυτό δύο γαλαξίες, εξελίσσοντας παράλληλα την πλοκή του παιχνιδιού και πολεμώντας με εξωγήινους πολιτισμούς. Η κίνηση του διαστημοπλοίου επιτυγχάνεται με τη χρήση της οθόνης αφής του DS και οι real-time μάχες κάνουν χρήση μίας επαναφορτιζόμενης μπάρας, την οποία εξαντλείτε για να κάνετε επιθέσεις με τα όπλα σας.
Sakura Wars: So Long, My Love (PS2, Wii)
Η Sega μας παρουσιάζει την πέμπτη συνέχεια της σειράς Sakura Wars, ένα μείγμα strategy και RPG. Το So Long, My Love πρωτοκυκλοφόρησε στο Playstation 2 στην Ιαπωνία, πριν από πέντε χρόνια. Το παιχνίδι μας μεταφέρει στη Νέα Υόρκη στα τέλη της δεκαετίας του 1920, όπου αναλαμβάνετε τον ρόλο του Σημαιοφόρου Shinjiro Taig, ο οποίος έχει σταλεί από την Ιαπωνία με την ομάδα του για να καταστείλει την προσπάθεια κατάληψης της Αμερικής από έναν πολέμαρχο. Στις μάχες, οι οποίες μπορεί να είναι είτε επίγειες, είτε εναέριες, έχετε την δυνατότητα να ελέγξετε εώς και έξι χαρακτήρες.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου