Moto GP 09/10 για τους φιλάθλους

Στο Moto GP 09/10, θα χρειαστεί να «ταξιδέψετε» σε όλο σχεδόν τον κόσμο, έτσι ώστε να «γκαζώσετε» τις μηχανές σας σε κάθε πίστα που υπάρχει. Tο παιχνίδι θα περιλαμβάνει όλες τις πραγματικές πίστες του 2009, ενώ οι οδηγοί θα απεικονίζονται πολύ πιο ρεαλιστικά σε σχέση με τις προγενέστερες εκδόσεις. Ήδη γνωρίζουμε ότι το παρόν θα δώσουν οι Nicclo Carepa, Lois Capirossi, Alex De Angelis, Randy De Puniet, Andrea Dovizioso, Colin Edwards, Toni Elias, Nicky Hayden, Mika Kallio, Jorge Lorenzo, Marco Melandri, Valentino Rossi, Dani Pedrosa, Casey Stoner, James Toseland και Chris Vermeulen. Πιθανότατα θα προστεθούν κι άλλοι, καθώς οι οδηγοί σε κάθε πίστα θα φτάνουν τους είκοσι. Τα modes του παιχνιδιού θα είναι τα Career, Championship, Arcade και Time trial. Θα υπάρχει επίσης και multiplayer mode, στο οποίο θα προσφέρεται η δυνατότητα αγώνων μεταξύ 2-20 παικτών ταυτόχρονα.
Gameplay
Ένα δύσκολο χαρακτηριστικό της νέας έκδοσης του MotoGP, είναι η οδήγηση της μηχανής. Πλέον, όταν χρειαστεί να πάρετε μία στροφή, οι πιθανότητες να βγείτε εκτός πορείας θα είναι υπερβολικά μεγάλες, αν φυσικά πιο πριν δεν έχετε κόψει την ταχύτητα σας. Οι αντιδράσεις σας θα πρέπει να είναι αρκετά γρήγορες, για να μην χρειαστεί να κάνετε το συγκεκριμένο πράγμα την τελευταία στιγμή και βρεθείτε σε δυσάρεστη θέση.
Στον αγωνιστικό χώρο, θα μπορείτε να κάνετε όσες σούζες θέλετε με την μηχανή σας (στο PS3 με το R2), αλλά θα πρέπει να προσέξετε μέχρι που θα την σηκώσετε, γιατί θα υπάρχει και η πιθανότητα να πέσετε προς τα πίσω. Βέβαια με το ίδιο κουμπί θα πατάτε και το γκάζι, άρα σε ορισμένες περιπτώσεις, θα δείτε το δίτροχο σας να σηκώνεται στην μία ρόδα αν δεν πατήσετε έγκαιρα το L3.
Ένα στοιχείο που δείχνει την έλλειψη ρεαλισμού είναι οι ανύπαρκτες συγκρούσεις με άλλες μηχανές, οι οποίες δεν επηρεάζουν ιδιαίτερα τον έλεγχο της οδήγησης. Σε περίπτωση που έρθετε σε επαφή με κάποιον αντίπαλο σας, τότε το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να σας στραβοκοιτάξει. Αν όμως συγκρουστείτε με κάποιο τοίχο τότε ενδέχεται ακόμα και να πέσετε από την μηχανή σας, η οποία μπορεί να φτάσει να κάνει μέχρι και τούμπες, ανάλογα με τη σύγκρουση.
Γραφικά-Ήχος
Στον τομέα των γραφικών φαίνεται να έχει γίνει αρκετά καλή δουλειά, τουλάχιστον σε σχέση με τα προηγούμενα games της σειράς. Στις μηχανές και στους οδηγούς, φαίνεται οτι υπάρχουν πολύ περισσότερες προσεγμένες λεπτομέρειες. Αντίθετα, ο σχεδιασμός του περιβάλλοντος στις πίστες φαίνεται αρκετά ψεύτικος.
Όσον αφορά τον ήχο, τα ακούσματά σας είναι η μηχανή, η μουσική και σε μερικές περιπτώσεις η φωνή του οδηγού. Για παράδειγμα αν βρεθείτε εκτός πίστας, τότε θα ακουστούν φράσεις του τύπου «δεν κάνουμε motocross». Ένα αρκετά δυσάρεστο άκουσμα είναι το πλήθος, ακριβώς επειδή δεν ακούγεται καθόλου. Η μόνη αντίδραση του κοινού είναι κάποιες επαναλαμβανόμενες κινήσεις και τίποτε το επιπλέον.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου