To Darkfall σηματοδοτεί νέα εποχή στο gaming

Το Darkfall Online, το μεγαλύτερο ελληνικό video game και ένα από τα πιο διαδεδομένα MMORPG της αγοράς, θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα στις 18 Δεκεμβρίου! Η ημερομηνία αυτή θα ισχύσει αρχικά για την Ελλάδα, αλλά σύντομα θα ακολουθήσουν κι οι υπόλοιπες χώρες.
Ήρθε επιτέλους η ώρα του Darkfall να κάνει το ντεμπούτο του στα ράφια των καταστημάτων. Το μεγαλύτερο διαδικτυακό παιχνίδι ρόλων (MMORPG) που έχει δημιουργηθεί ποτέ στη χώρα μας, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά online στις 25 Φεβρουαρίου 2009, μέσω του www.darkfallonline.com και μέχρι σήμερα έχει φιλοξενήσει στους servers του πάνω από 100.000 χρήστες. Σήμερα, ανακοινώνει και επίσημα πλέον την κυκλοφορία της retail έκδοσης, η οποία θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά στις 18 Δεκεμβρίου 2009, στην τιμή των 50 ευρώ. Το Μέσα στους επόμενους μήνες, η κυκλοφορία του Darkfall θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου.
Το κουτί της πρώτης αυτής έκδοσης του Darkfall, θα περιλαμβάνει ένα DVD με τα αρχεία εγκατάστασης του παιχνιδιού, ένα μήνα δωρεάν παιχνιδιού, καθώς και ένα manual 32 σελίδων, με το οποίο οι χρήστες θα μπορέσουν να εξοικειωθούν πιο εύκολα με το περιβάλλον του. Σύντομα, θα κυκλοφορήσει στην αγορά και η ελληνική έκδοση του Darkfall, η οποία θα συνοδεύεται από ένα νέο, μεγαλύτερο manual, εξ’ ολοκλήρου γραμμένο στα ελληνικά.
Κόστος συνδρομής
Το Darkfall Online είναι ένα συνδρομητικό MMORPG, πράγμα που σημαίνει ότι μετά τον πρώτο μήνα δωρεάν παιχνιδιού, οι χρήστες θα πρέπει να ανανεώσουν την συνδρομή τους, εφόσον επιθυμούν να συνεχίσουν το παιχνίδι τους. Το κόστος της συνδρομής είναι 14€/μήνα.
Οι χρήστες που επιθυμούν να αγοράσουν το παιχνίδι online, μέσω του www.darkfallonline.com, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχει ειδική προσφορά αγοράς με συνδρομή έξι μηνών, στην τιμή των 83,28€, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουν κέρδος περίπου τριών επιπλέον μηνών παιχνιδιού. Η προσφορά αυτή ισχύει έως 31 Δεκεμβρίου 2009.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου