Ετοιμο για κυκλοφορία το νέο Call Of Duty

Το HOT παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου δεν είναι άλλο από το: Call of Duty Modern Warfare 2 και όποιοι γνωρίζουμε την δημοφιλή σειρά παιχνιδιών ή μάλλον πρέπει να πω πολεμικών παιχνιδιών που διαδραματιζόντουσαν την εποχή του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, θα ενθουσιαστούν. Στο έκτο μέρος αλλάζουν όλα γιατί διαδραματίζεται στην σημερινή εποχή και ίσως και λίγο αργότερα... άρα νέα όπλα, γραφικά. Είναι ένα παιχνίδι που δυστυχώς δεν βγαίνει σε playstation 2 (PS2) αλλά καλύπτονται όλες οι άλλες κονσόλες. Οψόμεθα...
Το νέο μέρος της σειράς Call Of Duty με την ονομασία Modern Warfare 2 έκανε την εμφάνισή του στα «σκοτεινά σοκάκια» του διαδικτύου από το βράδυ της Παρασκευής, την ώρα που ο τίτλος της Activision είναι προγραμματισμένος να κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου στην αγορά της Ευρώπης.
Χωρίς να χρειαστεί να μπούμε σε ανάλυση του ποιος και γιατί φταίει γι’ αυτή την… σύντομη κυκλοφορία, αξίζει να σημειώσουμε πως η Microsoft έχει ανακοινώσει πως ξεκίνησε ένα νέο κύμα αποβολών Xbox 360 συστημάτων από την online υπηρεσία της Xbox Live για όσους χρήστες έχουν τροποποιήσει το σύστημά τους με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να αναπαράγει ανεπίσημα αντίγραφα παιχνιδιών. Έτσι, όποιος επιχειρήσει να «τρέξει» την… ανεπίσημη έκδοση του Modern Warfare 2 στο soft-moded σύστημά του αυτές τις ημέρες, θα πρέπει να αναμένει και την ανάλογη ποινή.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου