Νέο NFS για τρελλές κόντρες...

H ΕΑ αποκάλυψε ότι εντός του 2010 θα κυκλοφορήσει ένας νέος Need for Speed τίτλος, αν και η συγκεκριμένη νέα τρέλλα θα διαθέτει ένα ιδάιτερο χαράκτηρισιτκό. Ο πρόεδρος της EA Games, Frank Gibeau, παραδέχθηκε πλέον και επίσημα ότι θα πρόκειται για την πρώτη προσπάθεια της Criterion -δημιουργού της σειράς Burnout- γύρω από τη συγκεκριμένη σειρά. Το γενικότερο μοτίβο, κατά κάποιο τρόπο, θα ακολουθήσει τα βήματα του Nitro, με τον Gibeau τόνισε ουσιαστικά πως θα πρόκειται για μια αμιγώς arcade κυκλοφορία, που θα απομακρυνθεί αισθητά από τα όσα παρουσίασε το Shift.
Το 2011 θα κυκλοφορήσει το Guild Wars 2
Σε μια κρίση αλήθειας, το υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρίας αποκάλυψε ότι, από εδώ και στο εξής, η σειρά Need for Speed θα εμφανίζεται με αρκετές διαφορετικές μορφές, με περισσότερες από μία ομάδες ανάπτυξης να ασχολούνται μαζί της.
Η NCsoft απο την άλλη ανακοίνωσε ότι δεν σκοπεύει να κινηθεί βιαστικά σε ό,τι αφορά το Guild Wars 2 και έτσι η νέα της προσπάθεια στην κατηγορία των Massive Multiplayer Online τίτλων δεν θα πρέπει να αναμένεται πριν το 2011. Η ομάδα ανάπτυξης δηλώνει ότι υπάρχουν πάρα πολλοί τομείς στους οποίους επιθυμεί να δαπανήσει περισσότερο χρόνο και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να παραδώσει στους φίλους της κάτι που δεν θα ικανοποιεί πρωτίστως την ίδια. Η NC Soft δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει κανέναν τίτλο εντός του 2010, θέλοντας έτσι να προχωρήσει σε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών της. Ωστόσο, η beta του Guild Wars 2 ίσως γίνει διαθέσιμη εντός του επόμενου έτους, αν και ακόμα τίποτα δεν είναι βέβαιο.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου