Super Catalyst Hotfix για το DiRT 2

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να κυκλοφορήσει στην έκδοση του για το PC το πολυαναμενόμενο παιχνίδι εξομοίωσης ταχύτητας Colin McRae: DiRT 2, ένα από τα πρώτα που θα υποστηρίζει το DirectX 11. Στο πλαίσιο αυτού του γεγονότος η AMD δημοσίευσε ένα "ATI Catalyst Driver Hotfix", με τη αρωγή του οποίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το CrossFireX, τουτέστιν η παράλληλη λειτουργία δύο καρτών γραφικών (κάτι που δεν μπορούσε να γίνει με τις υπάρχουσες εκδόσεις των drivers).
To Hotfix είναι κατάλληλο για όλες τις ATI Radeon HD κάρτες γραφικών από την σειρά 2000 και μετά, όπως και για τα Windows 7, Vista και XP (στις 32μπιτες ή 64μπιτες εκδόσεις τους).
ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ HARCORE GAMERS
Οι προγραμματιστές της εταιρείας GSC Game World δημοσίευσαν ένα benchmark, το οποίο βασίζεται στο πρόσφατα εμφανιζόμενο shooter "Stalker: Call of Pripyat". Με αυτό το benchmark μπορείτε να δείτε πόσο δυνατό είναι το σύστημα σας στην εκτέλεση παιχνιδιών.
Το μεγέθους 421MΒ benchmark διατίθεται δωρεάν, ενώ όταν εκτελείται αναπαράγεται ένα μέρος από τον κόσμο του "Stalker: Call of Pripyat". Το benchmark υποστηρίζει τόσο τα DirectX 9 και 10 όσο και το DirectX 11.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου