BattleForge χωρίς να πληρώσετε Ευρώ!

Η Phenomic και η EA αποκάλυψαν πριν απο εβδομάδες στις οθόνες μας έναν από τους πιο ενδιαφέροντες τίτλους της περιόδου. Το Battleforge αποτελεί για όλους ιδιαίτερο μίγμα από κλασικά παιχνίδια στρατηγικής, συνυφασμένο με τον κόσμο και τη νοοτροπία του Magic the Gathering. Μυθικά πλάσματα μπλέκονται σε μαγικές τράπουλες, είναι έτοιμα να πάρουν υλική μορφή και να πολεμήσουν μέχρι θανάτου για τη δόξα του αφέντη τους, εσάς!
Κατ’ αρχάς, ξέρουμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι διατίθεται πλέον δωρεάν! Ναι, καλά ακούσατε! Μπορείτε να το προμηθευτείτε από την επίσημη ιστοσελίδα του τίτλου χωρίς κανένα κόστος. Προχωρώντας τώρα στο ψητό, το παιχνίδι είναι πανέμορφο. Από το tutorial θα παρατηρήσετε το πόσο υπέροχα σχεδιασμένες είναι οι πίστες και οι μονάδες του. Ειδικά για δωρεάν, αυτό που παίρνετε είναι απλώς καταπληκτικό!
Όσον αφορά το gameplay του τίτλου, είναι πολυδιάστατο. Αρχικά, φτιάχνετε την τράπουλά σας, επιλέγοντας από την πράσινη, την κόκκινη, την μπλε, τη μοβ ή κάποιον συνδυασμό τους. Κάθε χρώμα έχει και τα δικά του χαρακτηριστικά, για παράδειγμα η πράσινη έχει θεραπευτικές ιδιότητες, η μπλε αμυντικές, η κόκκινη επιθετική μαγεία και η μοβ είναι η ξεκάθαρα επιθετική, ιδανική για μάχες εναντίον άλλων παικτών.
Την τράπουλά σας μπορείτε να την αναβαθμίσετε με νέες κάρτες που θα αγοράσετε υπό τη μορφή booster packs ή μέσω του auction house, όπου άλλοι παίκτες βάζουν τις δικές τους κάρτες προς πώληση. Με αντίστοιχο τρόπο, θα βγάλετε και εσείς τα δικά σας χρήματα, πουλώντας κάρτες και κερδίζοντας αποστολές.
Οι αποστολές που μπορείτε να παίξετε είναι είτε μόνος σας εναντίον του υπολογιστή, είτε με φίλους εναντίον του υπολογιστή, είτε εσείς εναντίον άλλων παικτών σε pvp arena. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει το συνεργατικό παιχνίδι εναντίον του υπολογιστή, το οποίο μπορεί να εξελιχθεί σε επική μάχη 12 παικτών, χωρισμένων σε 3 πίστες των 4 ατόμων, με διαφορετικά objectives σε κάθε πίστα, τα οποία όμως είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους!
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου