Starcraft II: πιο διαδραστικό gameplay!

H Blizzard που πάντα μας εκπλήσσει ευχάριστα φιλοτιμήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στους φανατικούς φίλους της που απογοητεύτηκαν με τα τελευταία νέα για το Diablo III, βγάζοντας στη "φόρα" μερικά νέα πολύ όμορφα στοιχεία για το StarCraft II και τον τρόπο που θα απολαμβάνουμε το Singleplayer και το Multiplayer τμήμα του.
Αποτελώντας ένα άξιο στόρυ με αρκετά καλα γραφικά να δούμε αρχικά τι συμβαίνει με τη Singleplayer Campaign ιστορία, η οποία θα μας φέρει πάλι πίσω στον τομέα Koprulu και θα μας επανενώσει με αρκετά από τα γνωστά μας πρόσωπα από το StarCraft και το Brood War, συνεχίζοντας την επική περιπέτεια του Jim Raynor και των Terrans, των Zerg και των Protoss με έναν πολύ διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο, κάνοντας τις αποστολές πολύ πιο διαδραστικές και τις επιλογές μας κρίσιμες όσο ποτέ.
Από την άλλη, στο Multiplayer στοιχείο του υπερ-πολυαναμενόμενου RTS, η Blizzard μας μοιράστηκε μερικές 1v1 πίστες και εκτός από τα στρατηγικά τους σημεία, οι άνθρωποι που τις έφτιαξαν μας μιλούν για την έμπνευση που είχαν, που τους οδήγησε στην κατασκευή τους! Θα περιμένουμε να δούμε περισσότερα...
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου