Το Darkfall εκπληκτικό MMORPG για το 2009

Η εταιρεία Aventurine Α.Ε. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το Darkfall, το μεγαλύτερο Online παιχνίδι ρόλων στην Ελλάδα, ανακηρύχθηκε από το MMORPG.com ως το πιο ενδιαφέρον MMORPG (διαδικτυακό παιχνίδι ρόλων) για το 2009.
Στο σχετικό αφιέρωμα, ο συντάκτης του site Jon Wood παρέθεσε ένα Top 5 με τα πιο ενδιαφέροντα MMORPG της χρονιάς, κάνοντας λόγο για τον “Πολυετή αγώνα της ανεξάρτητης προγραμματιστικής εταιρείας Aventurine”. Αναφέρει επίσης χαρακτηριστικά ότι “Το Darkfall είναι sandbox game” (σ.σ. δηλαδή δίνει πλήρη ελευθερία στον χρήση) κι ότι “Έχει ελεύθερες μάχες PvP” (παίκτης εναντίον παίκτη) σε όλο τον κόσμο του. Επιπλέον, τόνισε ότι «δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε μια κυκλοφορία στην πρόσφατη ιστορία που να μπορεί να ανταγωνιστεί το Darkfall σε επίπεδο ενδιαφέροντος»
Αυτή είναι μία από τις πολλές σημαντικές διακρίσεις για την μέχρι τώρα πορεία του παιχνιδιού, το οποίο έχει αποσπάσει πολλές φορές τον τίτλο του πιο αναμενόμενου online παιχνιδιού πριν κυκλοφορήσει. Στο Top 5 του άρθρου, η λίστα με τα βραβευμένα MMORPG έχει ως εξής:
1)Darkfall
2)Free Realms
3)Champions Online
4)Runes of Magic
5)The Chronicles of Spellborn
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου