Στην εκκίνηση το φρέσκο Avatar

Πολλά έχουν ακουστεί για το Avatar, την επερχόμενη ταινία του James Cameron, που θα αποκτήσει και τη μορφή ενός videogame. Το ευχάριστο είναι πως οι κάτοχοι PC θα μπορούν πλέον να πάρουν μια πρώτη γεύση από το συγκεκριμένο τίτλο μέσα από τη διάθεση ενός demo που έγινε από τη Ubisoft.
Η συγκεκριμένη δοκιμαστική έκδοση έχει μέγεθος 1,6GB και θα προσφέρει την πρώτη αποστολή, όπου οι παίκτες ελέγχουν τις δυνάμεις των Na'vi.
Το Avatar the Game αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Δεκεμβρίου, ταυτόχρονα για τα PC, Xbox 360 και PlayStation 3.
Έτοιμο το patch του Borderlands
Η Gearbox, τηρώντας τις υποσχέσεις της, προσφέρει από σήμερα το πρώτο patch της PC έκδοσης του Borderlands. Πλέον, ο τίτλος αναβαθμίζεται στην έκδοση 1.01 και η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες διορθώσεις αφορούν κυρίως τον δικτυακό τομέα.
Mεταξύ άλλων, η συνομιλία ανάμεσα στους παίκτες θα απαλλαγεί από τη μέχρι σήμερα κακή ποιότητα του ήχου, ενώ αν για κάποιον λόγο ένας παίκτης εγκαταλείψει μια μάχη, αυτή η ενέργειά του δεν θα έχει κάποια επίπτωση στο συνολικό σκορ.
Επίσης, η εταιρία υπόσχεται πως και τα 3D Vision glasses της Nvidia θα λειτουργούν πλέον σωστά, εξαλείφοντας τα μικροπροβλήματα με τις σκιές. Το συγκεκριμένο patch έχει μέγεθος 184MB και όσοι επιθυμούν μπορούν να το προμηθευτούν από εδώ. Εκτός των παραπάνω, η Gearbox εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τις μέχρι σήμερα πωλήσεις του τίτλου, αν και για την ώρα δεν ανακοίνωσε το παραμικρό για την έκδοση του PC.
Σε ό,τι αφορά τις κονσόλες και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της NPD, για τον μήνα Οκτώβριο πουλήθηκαν 418.000 τεμάχια της έκδοσης του τίτλου για το Xbox 360 και 113.000 για την αντίστοιχη του PlayStation 3.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου