Hot παιχνίδια για την διετία 2009-2010

Με την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων να πλησιάζει όλο και περισσότερο, είναι αληθινά δύσκολο να παρακολουθούμε όλα τα διάσημα παιχνίδια που βγαίνουν κάθε εβδομάδα – ποσο μάλλον αυτά που εμφανίζονται στο μακρινό ορίζοντα. Όπως και να ‘χει όμως, εμείς φροντίσαμε να μαζέψουμε όλους τους “hot” τίτλους που θα μας απασχολήσουν τα φετινά Χριστούγεννα και στις αρχές του νέου έτους, σε ένα Top 10 των αναμενόμενων PC Games, ώστε να μπορέσετε να κρίνετε και μόνοι σας ποια αξίζουν την προσοχή σας, είτε αποτελείτε έναν casual gamer είτε κάποιο φανατικό PC Gamer!
Ας δούμε λοιπόν τη λίστα των αναμενόμενων παιχνιδιών, ταξινομημένη κατά σειρά Ημερομηνίας Κυκλοφορίας: Borderlands
20 Οκτωβρίου (PS3, XBOX 360), 26 Οκτωβρίου (PC)
Το Borderlands αποτελεί το καμάρι της Gearbox Software, δημιουργούς των expansion του original Half-Life και άλλων διάσημων τίτλων που επηρρέασαν τη gaming σκηνή. Το παιχνίδι είναι ένας τίτλος επιστημονικής φαντασίας, θυμίζοντας υπερβολικά σενάριο βγαλμένο από ταινία Mad Max και είναι ένα FPS RPG, μέσα στο οποίο οι παίχτες θα μπορούν να εξερευνήσουν τον εχθρικό πλανήτη της Pandora, στην αναζήτησή τους για εξωγήινη τεχνολογία και άλλα μυστικά.
Ήδη, τα σχόλια στο Διαδίκτυο μιλούν για έναν φανταστικό τίτλο και ένα παιχνίδι που θα κάνει θραύση, συνδυάζοντας τα αρτιστικά γραφικά με το black χιούμορ και μια καλοδουλεμένη ιστορία, γεμάτη ανατροπές!
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου