Command & Conquer Red Alert στο Apple iPhone !

Τελευταία φαίνεται πως το Apple iPhone έχει γεμίσει με δημοφιλείς τίτλους παιχνιδιών από όλες τις εταιρείες, με την πιο πρόσφατη προσθήκη στη λίστα να μας έρχεται από τα studio της Electronic Arts και να ακούει στο όνομα Command & Conquer: Red Alert!
Ναι, είναι αλήθεια, το δημοφιλέστατο RTS παιχνίδι ήρθε στο iPhone και όλοι οι φανατικοί φίλοι τους θα μπορούν να απολαύσουν μια διασκεδαστική εμπειρία, όπως μας υπόσχεται η EA.
Η iPhone έκδοση του C&C: Red Alert αυτή τη στιγμή είναι μόνο για singleplayer αποστολές, αλλά αναμένεται σύντομα υποστήριξη WiFi και Bluetooth για να παίζουμε σε Multiplayer.
Οι φυλές που μπορεί κάποιος να διαλέξει είναι δύο και φυσικά είναι οι Soviets και οι Allies, μέσα από 12 διαφορετικές πίστες για την campaign αλλά και 2 skirmish χάρτες.
H συλλογή των μονάδων που έχει το παιχνίδι είναι μια μείξη αυτών από τα παλιά αλλά και τα καινούρια Red Alert, με κλασικές αξίες όπως το Kiron Airship να δηλώνουν το βροντερό παρών τους, αλλά και μοντέρνες όπως το Paladin Tank, να μας βοηθούν στις αποστολές μας.
Περαιτέρω, η Electronic Arts ετοιμάζεται να βγάλει ακόμα μια singleplayer campaign με το όνομα Empire of the Rising Sun, όπου και φυσικά θα δούμε και την τρίτη φυλή του παιχνιδιού.
Το Command 'n' Conquer Red Alert πωλείται αυτή τη στιγμή στο AppStore για 6,99 λίρες Αγγλίας και έχει λάβει διφορούμενες κριτικές, με μερικούς να δηλώνουν πως αποτελεί έναν απλό και κλασικό τίτλο, αλλά άλλους να το θεωρούν εξαιρετικό.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου