Τέρμα τα καλώδια, νέα μορφή ψυχαγωγίας!


Έναν εντελώς καινούργιο τρόπο παιχνιδιού αποτελεί το Project Natal του xBox 360 που καταργεί εντελώς το χειριστήριο. Το «Project Natal», τα αποκαλυπτήρια του οποίου έγιναν για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούνιο, είναι η κωδική ονομασία ενός εντελώς νέου τρόπου παιχνιδιού.
Δείτε ένα εντυπωσιακό βίντεο με τη νέα μορφή ψυχαγωγίας που προσφέρει το Project Natal:
Συνδυάζοντας μία κάμερα RGB, έναν αισθητήρα βάθους και ένα πολυδιάστατο μικρόφωνο μαζί με ειδικό λογισμικό, το «Project Natal» παρέχει στους παίκτες τη δυνατότητα να παίζουν με ένα νέο ρεαλιστικό και φιλικό τρόπο, καταρρίπτοντας τα εμπόδια που συνεπάγεται η χρήση χειριστηρίων και αξιοποιώντας τη κίνηση, ομιλία και όραση του παίχτη.
Οι εταιρείες που έλαβαν τα development kits από τη Microsoft στις αρχές του Ιουνίου αξιοποίησαν τα εγκαίνια του Tokyo Game Show για να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους για το «Project Natal».
Εταιρείες ανάπτυξης παιχνιδιών όπως η Activision Blizzard, η Disney Interactive, η Electronic Arts, η Konami, και η Ubisoft θα αναπτύξουν παιχνίδια που θα ανταποκρίνονται στο νέο αυτό τρόπο ψυχαγωγίας. Εκτός απο την ευρύτατη υποστήριξη του κλάδου, η Microsoft Game Studios εργάζεται εντατικά για να δημιουργήσει παιχνίδια που εξασφαλίζουν ποικιλία εμπειριών και καλύπτουν μία ευρεία γκάμα ψυχαγωγικών προτιμήσεων.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου