Patches για Football Manager 2010 και Pro Evolution Soccer 2010

Ούτε συνεννοημένες να ήτανε η Konami και η Sports Interactive, αφού αμφότερες κυκλοφόρησαν το πρώτο patch για το Pro Evolution Soccer 2010 και το Football Manager 2010 αντίστοιχα. Κατεβάστε τα και δείτε τι διορθώνουν.
Football Manager 2010: Patch 10.1
Το πρώτο patch για το Football Manager 2010 βγήκε στο Internet ταυτόχρονα με την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Κατεβάζοντάς το θα διορθώσετε αρκετά προβλήματα που αφορούν την απεικόνιση αγώνα, ενώ υπάρχουν updates και για το περιβάλλον, το μεταγραφικό σύστημα, καθώς και ένα μικρό πρόβλημα που υπήρχε στην επιλογή homegrown παίκτών της Β' ομάδας, οι οποίοι δεν μπορούσαν να δηλωθούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Υπήρξαν επίσης διορθώσεις στην γνώμη του staff για παίκτες που παρακολουθούνται, στο περιβάλλον, στους μισθούς παικτών και στις ερωτήσεις των media. Στις μεταγραφές, οι σύλλογοι δεν δέχονται από μόνοι τους προσφορές όπως πριν, εκτός κι αν είναι πάρα πολύ μεγάλες.
Στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετατέθηκαν νωρίτερα οι ημερομηνίες του κυπέλλου Ελλάδος, ενώ διορθώθηκαν και τα προβλήματα που υπήρχαν με τα χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων.
Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε: http://www.gameworld.gr/index.php?option=com_remository&Itemid=85&func=fileinfo&id=6233
Pro Evolution Soccer 2010: Patch 1.01
Στο πρώτο patch για το PES 2010, το οποίο έχει μέγεθος μόλις 8.9MB συναντάμε αρκετές σημαντικές διορθώσεις που αφορούν τα Online Mode. Όσοι το κατεβάσετε και στη συνέχεια συνδεθείτε για να παίξετε online, θα συναντήσετε τρεις νέες επιλογές. Τα Legends, Community και Competition.
Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε: http://www.gameworld.gr/index.php?option=com_remository&Itemid=85&func=fileinfo&id=6233
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου