Lineage II: Gracia Epilogue

Το αγαπημένο σε όλουςMMORPG επιστρέφει για μια τελευταία παράσταση και μας αρέσει πολύ. Μπορεί κάποιοι χρήστες να νομίζατε ότι το Lineage II: Gracia Final θα ήταν και το τελευταίο update της σειράς, όμως η NCSoft είχε τελικά για άλλη μια φορά τον τελευταίο λόγο. Από τις 17 Νοεμβρίου, έχει ήδη ανέβει μία ακόμη έκδοση του παιχνιδιού, η οποία προσθέτει νέο περιεχόμενο στον κόσμο του Aden.
Το Gracia Epilogue Update, όπως είναι ο πλήρης τίτλος του, έχει πλέον νέες περιοχές για PvE και πολλές νέες βελτιώσεις στο gameplay. Η NCSoft είναι διατεθιμένη να προσφέρει μέχρι και reactivation λογαριασμών, ώστε ακόμα κι οι παλιοί χρήστες που έχετε διακόψει την συνδρομή σας, να μπορέσετε να ζήσετε τον επίλογο του δημοφιλούς MMORPG που ξεπέρασε πλέον τα πέντα χρόνια ζωής.
Στις νέες προσθήκες, συμπεριλαμβάνονται 36 νέα quests, το instance "Delusion Chamber" (για όσους έχουν level 80 έως 85), καθώς και το νέο dungeon με τίτλο "Mithrill Mines", το οποίο περιέχει πολλούς εχθρούς και λάφυρα για τους παίκτες των υψηλών επιπέδων.
Μερικά ακόμη χαρακτηριστικά του τελευταίου αυτού update:
- Βελτιωμένο σύστημα vitality.
- Σύστημα e-mail μέσα στο παιχνίδι.
- Νέο Σύστημα Command Channel Matching που θα βοηθήσει την οργάνωση των Raids.
- Νέα αντικείμενα και επιλογές για τους Μισθοφόρους των Territory Wars.
- Επανασχεδιασμένες Περιοχές για PvE.
- Ανανεωμένες classes και skills.
- Νέο interface για skill enchanting.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site, www.lineage2.com/epilogue.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου