Tribes: Ascend beta preview

Η σειρά Tribes μας έχει χαρίσει αρκετά αξιόλογους FPS τίτλους στο παρελθόν, με τελευταίο το Tribes: Vengeance της Irrational Games, πίσω στο 2004. Πλέον η σειρά έχει περάσει στα χέρια της Hi-Rez Studios, η οποία μάλιστα εργάζεται όχι μόνο σε ένα, αλλά σε δύο σχετικά project. Το ένα είναι το Tribes Universe, το οποίο αν και είχε ανακοινωθεί πρώτο, μπήκε στο «ψυγείο» και η εταιρεία παραγωγής έριξε το βάρος της στο Tribes "Shazbot" Ascend, το οποίο και παίξαμε στα πλαίσια της open beta.
Το Tribes: Ascend είναι ένα MMO FPS, που όχι μόνο θέλει εκ των πραγμάτων να δώσει κάτι διαφορετικό από τα περισσότερα MMORPG που κυκλοφορούν, αλλά προσπαθεί να προσφέρει και ένα πιο old school τύπο FPS δράσης. Αυτό μεταφράζεται ως μια γενικότερη ελευθερία σε σχέση με τον κάπως πιο αυστηρό ρεαλισμό παιχνιδιών τύπου Battlefield, με physics που αψηφούν την βαρύτητα και εντυπωσιακές, ακροβατικές μάχες. Βάλτε όλα αυτά σε συνδυασμό με το σκηνικό επιστημονικής φαντασίας στο οποίο διαδραματίζεται το παιχνίδι και θα σχηματίσετε μια σύντομη πρώτη ιδέα για το ύφος του.
Γενικά
Καταρχήν η open multiplayer beta που παίξαμε περιλαμβάνει τα modes Capture the Flag, Team Deathmatch και Arena Deathmatch. Από τους διαθέσιμους έως τώρα χάρτες, δύο έρχονται αποκλειστικά για το Arena Deathmatch mode, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να παίξουν μαζί έως και 32 παίκτες. Ο σχεδιασμός των maps είναι στο κλασικό ύφος της σειράς, με τεράστιες ανοικτές εκτάσεις στις οποίες βρίσκονται ορισμένα βασικά κτίσματα, αν και στην τελική έκδοση θα βρίσκονται και χάρτες με πιο αστικό περιβάλλον.
Μεγάλο βάρος έχει δοθεί στις διαθέσιμες classes, με καθεμία να έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και εξοπλισμό. Μπορείτε να επιλέξετε κάποια class στην αρχή κάθε παιχνιδιού, αλλά μπορείτε να αλλάζετε κατά τη διάρκειά του, αφού όποτε σκοτώνεστε, πριν κάνετε respawn, το παιχνίδι σας παραπέμπει στο menu επιλογής.
Τα όπλα που έχετε στη διάθεσή σας, το armor σας αλλά και τα perks που μπορείτε να αποκτήσετε, εξαρτώνται σε πρώτη φάση από το είδος του χαρακτήρα που θα επιλέξετε. Από εκεί και πέρα, όσο παίζετε κερδίζετε xp και μπορείτε να ξεκλειδώσετε νέα όπλα και αντικείμενα ή να αναβαθμίσετε τα ήδη υπάρχοντα. Επίσης μπορείτε να ενεργοποιήσετε μέχρι και δύο perks για κάθε class.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου