Infinity Blade: Dungeons

Σε συνέντευξη τύπου της Apple στο Σαν Φρανσίσκο, ο πρόεδρός της Epic Games, Mike Capps, ανακοίνωσε το νέο Infinity Blade: Dungeons, ένα prequel της γνωστής σειράς.
Το παιχνίδι θα χρησιμοποιεί την Unreal Engine και θα εκμεταλλεύεται τις φοβερές δυνατότητές του νέου iPad, το οποίο διαθέτει περισσότερη μνήμη και καλύτερη ανάλυση οθόνης από τα PS3 και Xbox 360. Όσον αφορά στο gameplay, το Infinity Blade: Dungeons αφήνει στην άκρη το κλασικό στυλ της σειράς, με τις one-on-one μάχες και την κάμερα τρίτου προσώπου να αντικαθιστούνται με στοιχεία dungeon crawler, παρόμοια με αυτά του Diablo. Το παιχνίδι επίσης θα διαθέτει έναν πιο δυναμικό χειρισμό της κάμερας, καλύτερη εξερεύνηση και σύστημα στο οποίο θα μπορείτε να κάνετε craft τα δικά σας όπλα.
Η ιστορία διαδραματίζεται πολλά χρόνια πριν από αυτή των πρώτων παιχνιδιών. Ο νέος σας χαρακτήρας είναι ένας νεαρός δημιουργός όπλων, στον οποίο έχει ανατεθεί η δύσκολη αποστολή του να βρει τα απαραίτητα υλικά για να δημιουργήσει το φοβερό Infinity Blade, το γνωστό σπαθί που όπως γνωρίζουμε παίζει τεράστιο ρόλο στην ιστορία της σειράς.
Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου, το Infinity Blade: Dungeons θα κυκλοφορήσει σύντομα, αν και καμία ξεκάθαρη ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει δοθεί ακόμα.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου