One Piece: Unlimited Cruise SP (3DS)

To One Piece: Unlimited Cruise SP είναι ένα Action-Adventure, το οποίο κυκλοφορεί από την Namco Bandai. Η συγκεκριμένη εταιρία είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία 30 περίπου τίτλων, βασισμένων στην anime σειρά One Piece. Το παρόν είναι ουσιαστικά ένα port βασισμένο στα One Piece: Unlimited Cruise 1: The Treasure Beneath The Waves και One Piece: Unlimited Cruise 2: Awakening of a Hero, τα οποία είχαν κυκλοφορήσει για το Wii το 2009.
Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει στην ιαπωνική έκδοση, γιατί στην ευρωπαϊκή που έχουμε στα χέρια μας, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Οι αγγλικοί υπότιτλοι που συνοδεύουν το ιαπωνικό voice acting, κατανάλωσαν αρκετό χώρο στο cartridge του 3DS, με αποτέλεσμα να κοπεί το δεύτερο επεισόδιο (Awakening of a Hero). Αντί για αυτό, έχουμε την προσθήκη ενός fighting mode, με την ονομασία The Marineford Episodes.
Σενάριο
Κεντρικός πρωταγωνιστής είναι ο Monkey D.Luffy, ο οποίος ηγείται μιας συμμορίας πειρατών με την ονομασία Straw Hat Pirates. Την ομάδα απαρτίζουν οι υπόλοιποι κύριοι χαρακτήρες, όπως ο ξιφομάχος Ronoroa Zoro, ο δειλός εφευρέτης Usopp, το ελαφάκι Tony Tony Chopper, o μάγειρας Sanji, η αρχαιολόγος Nico Robin, ο ζωντανός σκελετός Brook κτλ.
Με ορμητήριο το πειρατικό σας πλοίο που ονομάζεται The Thousand Sunny, καλείστε να εξερευνήσετε μια σειρά τροπικών νησιών, ψάχνοντας για θησαυρούς. Σύντομα στην παρέα σας θα προστεθεί ένα ασυνήθιστο πλάσμα, το Gabri το οποίο διαθέτει περίεργες μαγικές δυνάμεις.
Διαθέσιμα modes
Υπάρχουν τέσσερα διαθέσιμα modes. To Part 1: The Treasure Among The Waves στο όποιο εξελίσσεται η περιπέτεια του Luffy και των συντρόφων του. Το Marineford αποτελεί ένα one versus one fighting mode, θυμίζοντας έντονα μια απλουστευμένη εκδοχή του Dissidia Final Fantasy. Αφού ολοκληρώσετε το πρώτο level της κύριας ιστορίας ξεκλειδώνεται το Survival mode.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου