Free-to-play FPS από την Crytek

Η Crytek, δημιουργός των σειρών Crysis και Far Cry, είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει ένα νέο shooter πρώτου προσώπου ονόματι Warface. To παιχνίδι θα είναι free-to-play, δηλαδή δεν θα χρειάζεται να πληρώσετε για να το απολαύσετε και θα διατίθεται σε PC.
Το Warface θα είναι βασισμένο στην CryEngine 3, την τελευταία μηχανή γραφικών της εταιρείας, που είναι γνωστή τόσο για τις επιδόσεις της, όσο και για τις απαιτήσεις συστήματος ενός υπολογιστή. Η Crytek έσπευσε να κατευνάσει τις ανησυχίες των απανταχού gamers λέγοντας πως το παιχνίδι θα μπορεί να τρέξει και σε low-end υπολογιστές αρκεί να έχουν επεξεργαστή των 2 Ghz και 1GB RAM, έχοντας όμως θέσει τα video settings σε χαμηλότερο επίπεδο.
Το Warface, σύμφωνα με την Crytek, δεν θα είναι σαν τα κλασσικά shooters που κυκλοφορούν τα οποία εστιάζουν στο κλασσικό PvP αλλά θα είναι περισσότερο PvE δηλαδή παίκτης εναντίον περιβάλλοντος, θα εστιάζει περισσότερο στην ομαδικότητα και καθημερινά θα μπορείτε να κατεβάζετε νέες αποστολές για να παίζετε με την ομάδα σας. Βέβαια το κλασικό PvP δεν θα λείπει, με το deathmatch όμως να είναι η μοναδική επιλογή.
Επίσης στο Warface θα είναι διαθέσιμο και ένα credit system όπου ανάλογα με τις επιδόσεις σας θα αποκτάτε πόντους τους οποίους θα χρησιμοποιείτε για να αναβαθμίζετε τον χαρακτήρα σας, τα όπλα σας και την πανοπλία σας. Συν τοις άλλοις οι πόντοι θα μετρούν και για τα leaderboards δηλαδή τους πίνακες επιδόσεων οι οποίοι κάθε μέρα θα ξεκινούν από μηδενική βάση. Το σίγουρο είναι ότι το Warface ξεφεύγει από τα κλασικά shooters πρώτου προσώπου και ο χρόνος θα δείξει εάν ήρθε για να μείνει. Ρίξτε του μια ματιά στο Warface.com όταν με το καλό κυκλοφορήσει, ίσως αξίζει τον κόπ
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου