Elder Scrolls Online: Η αποκάλυψη

Η Bethesda θα μας αποκαλύψει τον Μάιο το νέο της MMORPG.
Το τεχνολογικό site Tom's Guide, ανέφερε σε δημοσίευμά του ότι η Bethesda θα ανακοινώσει ένα νέο MMORPG τον φετινό Μάιο.

Σύμφωνα με πηγές του site, το "Elder Scrolls Online", όπως φημολογείται ότι θα είναι το όνομά του, θα λαμβάνει χώρα μία χιλιετία πριν από το Skyrim και πιο συγκεκριμένα εκατοντάδες χρόνια πριν ακόμα κι από το πρώτο Elder Scrolls. Η πηγή του site αναφέρει ότι το παιχνίδι θα έχει τρεις φυλές, καθεμία απ' τις οποίες θα αναπαρίσταται με μία εικόνα ζώου και συγκεκριμένα λιοντάρι, δράκο και αετό.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το Elder Scrolls Online αναμένεται να παρουσιαστεί στην φετινή E3 τον Ιούνιο, αλλά και στην Quakecon, παρέα με το επίσης πολυαναμενόμενο Doom 4. Αναπτύσσεται απ' τη ZeniMax Online Studios, η οποία εδώ και καιρό αναζητεί developers με γνώστη πάνω στα MMORPG. Επικεφαλής του project φέρεται να είναι ο Matt Firor, πρώιη συνιδριτής της Mythic Entertainment, που δημιούργησε το Dark Age of Camelot και το Warhammer Online
Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι η Bethesda όντως ετοιμάζει MMORPG, καθώς το 2007 κατοχύρωσε τη διεύθυνση elderscrollsonline.com και πρόπερσι αποκαλύφθηκε μέσω της δικαστικής της διαμάχης με την Interplay, ότι ετοίμαζε ένα παιχνίδι στα πρότυπα του World of Warcraft, για το οποίο τότε διέρρευσε ότι δουλεύουν πάνω από 100 εργαζόμενοι κι έχουν ήδη ξοδευτεί δεκάδες εκατομμύρια δολάρια.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου