Soul Reaver: Φήμη για remake

Legacy of Kain να ‘ναι και ότι να ‘ναι.
Κυκλοφορεί φήμη για ενδεχόμενο reboot της αγαπημένης σειράς Legacy of Kain: Soul Reaver από τη Crystal Dynamics, το οποίο λέγεται ότι θα ανακοινωθεί στη φετινή E3. Ωστόσο, μέχρι τώρα τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, ενώ η εκδότρια εταιρεία Square Enix αρνήθηκε να σχολιάσει φημολογίες.
Για τους νέους, να πούμε πως η σειρά αποτελεί (και δικαιολογημένα) ένα από τα classics του PlayStation. Ιδιαίτερα το πρώτο μέρος της είχε τεράστια απήχηση στους gamers και σήμερα διατίθεται στο PSN έναντι 5.99€. Το review του παιχνιδιού από το GameWorld μπορείτε να το βρείτε εδώ.
Στο Legacy of Kain: Blood Omen ελέγχετε τον Kain, έναν ευγενή ο οποίος δολοφονείται και έπειτα ανασταίνεται ως vampire, με απώτερο σκοπό να πάρει εκδίκηση και να αποκτήσει πάλι ανθρώπινη μορφή. Τα πράγματα όμως αλλάζουν ριζικά στους τίτλους Soul Reaver, οι οποίοι αποτελούν παρακλάδι του original. Εκεί ο Kain είναι πλέον ο «κακός» της υπόθεσης και καλείστε να βάλετε τέλος στην τυραννική του κυριαρχία παίζοντας τον ρόλο του Raziel, ενός από τους έκπτωτους οπαδούς του. Δείτε το γεμάτο σασπένς intro του παιχνιδιού παρακάτω.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου