Onimusha Soul χωρίς τέλος..

Το καλοκαίρι αναμένεται η κυκλοφορία του νέου Onimusha.
Είναι το πρώτο παιχνίδι για browser της σειράς Onimusha από την Capcom,
η οποία από το 2006 μας έχει αφήσει να αναρωτιόμαστε τι απέγινε τελικά με αυτή την σειρά. Ως γνωστόν, πρόκειται για παιχνίδια δράσης με στοιχεία που θυμίζουν Resident Evil, και πρωταγωνιστή έναν πολεμιστή που χρησιμοποιεί σπαθί.
Το Onimusha Soul θα είναι ένα Simulation/RPG, με στοιχεία Action και Puzzle, από την ιστορική εποχή Sengoku της Ιαπωνίας. Θα αναλαμβάνετε τον ρόλο των φεουδαρχών κατά την περίοδο της διαμάχης ανάμεσα στις διάφορες πόλεις της Ιαπωνίας κατά τον 16ο και 17ο αιώνα, με σκοπό να μεγαλώσετε και να δυναμώσετε την πόλη σας, να προπονήσετε το στρατό σας και να διεξάγετε μάχες με άλλους παίκτες.
Τώρα τι σχέση μπορεί να έχει αυτό με τους πολεμιστές που σκοτώνουν δαίμονες και μαζεύουν ψυχές όπως στους υπόλοιπους τίτλους της σειράς, αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Παρόλα αυτά, ο online τομέας της Capcom τα πήγε πάρα πολύ καλά με το Smurf’s Village και έβγαλε αρκετά χρήματα, ανεβάζοντας τα κέρδη από τα online παιχνίδια κατά 256% σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο. Συνεπώς, οι επικεφαλείς της εταιρείας φαίνεται ότι ξέρουν τι κάνουν.
Προς το παρόν, αυτές είναι οι πληροφορίες που έχουμε από την Capcom για το Onimusha Soul, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο φετινό καλοκαίρι για PC.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου