Ένα Casual και ταυτόχρονα Hardcore RTS!

Η Seed Studios, μια σχετικά νέα εταιρία από την Πορτογαλία με μικρό αριθμό παιχνιδιών για τα Nintendo DS και iPhone στο ιστορικό της, κάνει το ντεμπούτο της στο PS3 με το Under Siege, ένα RTS κομμένο και ραμμένο για την κονσόλα της Sony.
Το Under Siege, ένα downloadable game αποκλειστικά για το PS3, υπόσχεται τέλειο χειρισμό με την χρήση του PS3 controller και του Playstation Move, πληθώρα διαφορετικών modes που θα κρατήσουν τους gamers απασχολημένους για καιρό, και μία διαφορετική ματιά στο είδος, με περισσότερη έμφαση στη μάχη.
Σενάριο
Η ιστορία ξεκινάει με μια ομάδα στρατιωτών να προσπαθεί να στρατολογήσει νέα μέλη, έτσι ώστε να συνεχίσει τον αγώνα της ενάντια στη Citadel, την κάποτε μεγάλη και ειρηνική πόλη των ανθρώπων, η οποία τώρα έχει μετατραπεί σε έναν τόπο καταπίεσης που καταστρέφει οποιονδήποτε αντιστέκεται στην κυριαρχία της.
Οι ήδη άκαρπες προσπάθειές τους διακόπτονται, όταν το χωριό στο οποίο βρίσκονται δέχεται επίθεση από μια ομάδα άγνωστων πλασμάτων. Από εκείνη τη στιγμή ξεκινάει ένα μακρύ ταξίδι στο οποίο οι ήρωές μας θα πολεμήσουν ορδές σατανικών πλασμάτων, θα συμμαχήσουν με τις διάφορες φυλές που θα συναντήσουν και θα προσπαθήσουν να βρουν τον υπαίτιο πίσω από αυτό μεγάλο κακό που προσπαθεί να καταστρέψει τα πάντα.
Η αφήγηση της ιστορίας γίνεται μέσω anime-style boxes διαλόγων, παρόμοια με αυτά που θα βρίσκατε σε κάποιο 2D JRPG. Παρότι φαίνεται να έχει γερές βάσεις, το σενάριο καταντάει να μην είναι τίποτε άλλο παρά μια υπόδειξη του objective της κάθε πίστας, με τις λεπτομέρειες σταδιακά να ξεχνιούνται.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου