ModNation Racers γιατί μας αρέσουν τα κάρτ...

Η ζωή στο ModNation Racers έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την ταχύτητα! Ο τίτλος της United Front διαθέτει πολλά modes, στα οποία μπορείτε να διαγωνιστείτε, customization ώστε να δημιουργήσετε πίστες και εμπόδια του γούστου σας και φυσικά μεγάλες δόσεις δράσης και γέλιου.
Το παιχνίδι είναι αρκετά απλό ως προς το βασικό σκεπτικό, με τους πρωταγωνιστές να οδηγούν kart και να προσπαθούν να κατακτήσουν το έπαθλο της νίκης. Οι φάτσες τους είναι αστείες και καρτουνίστικες, ενώ οι ίδιοι δεν ξεπερνούν το ένα μέτρο σε ύψος. Στόχος σας είναι να ξεκινήσετε από το μηδέν και σιγά-σιγά να γίνετε παγκόσμιοι πρωταθλητές. Ο δρόμος αυτός είναι δύσκολος και θα χρειαστούν αρκετές ώρες gameplay για να το καταφέρετε. Η γελοία προσθήκη στο παιχνίδι είναι οι σχολιαστές των αγώνων. Οι δύο εκφωνητές, εκτός του ότι λένε ξεκαρδιστικές ατάκες -χλευάζοντας ο ένας τον άλλον- κάνουν περιγραφή των αγώνων…χωρίς να φορούν παντελόνια. Όπως γίνεται δηλαδή συνήθως στους εφιάλτες των δημοσιογράφων!
Η αρχή της περιπέτειας ξεκινάει στο Modspot, ένα μέρος με μία στρογγυλή πλατεία, όπου γύρω της υπάρχουν κάθε λογής modes. Ενώ βρίσκεστε μέσα στο αυτοκίνητό σας, μπορείτε να οδηγήσετε προς οποιοδήποτε challenge. Για παράδειγμα αν θέλετε να τρέξετε σε έναν απλό αγώνα, πρέπει να κατευθυνθείτε προς το περίπτερο των arcade αγώνων και να ξεκινήσετε τη δράση ή αν θέλετε να μπείτε στο story mode, το online, το customization και πάει λέγοντας, πρέπει να πάτε στην αντίστοιχη τοποθεσία. Οι διαθέσιμοι αγώνες είναι πάρα πολλοί και σε κάθε έναν υπάρχει διαφορετικό κίνητρο και έπαθλο. Το πιο δύσκολο mode απ’ όλα είναι το career όπου και θα πρέπει να παίξετε αρκετούς αγώνες ξανά και ξανά προκειμένου να προχωρήσετε παρακάτω.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου