Μάγκες πιάστε τα βουνά…

Η σειρά SSX μας έχει χαρίσει αρκετές συγκινήσεις στο παρελθόν, όσον αφορά το ευγενές extreme sport του snowboard. Η τελευταία (αμφιλεγόμενη) ενσάρκωση του παιχνιδιού ήταν το SSX Blur για το Wii πριν από πέντε χρόνια και συγκεκριμένα το 2007. Στα Spike Video Game Awards του 2010, η Electronic Arts παρουσίασε το τρέιλερ της νέας της δημιουργίας με τον τότε τίτλο SSX: Deadly Descents, δίνοντας στην σειρά μια πιο «σκοτεινή» προσέγγιση.
Τελικά το νέο game απέκτησε μια πιο ελαφριά ατμόσφαιρα, ο τίτλος «ψαλιδίστηκε» στο πιο απλό «SSX» και έφτασε η στιγμή να κυκλοφορήσει στα ράφια των καταστημάτων. Η αλήθεια είναι πως είχε καιρό να μας απασχολήσει ένα extreme sports game, αλλά η EA Canada φαίνεται πως δούλεψε για έναν τίτλο υψηλών προδιαγραφών. Φορέστε λοιπόν γάντια και σκουφιά, ανεβείτε στην σανίδα σας και ετοιμαστείτε να «δαμάσετε» τις πιο απόκρημνες, απότομες και χιονισμένες κορυφές του πλανήτη.
Modes
Οι επιλογές που θα σας εμφανισθούν στην αρχική οθόνη του SSX είναι τρεις. Η πρώτη είναι το World Tour, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα υποτυπώδες story mode, η δεύτερη είναι το Explore, όπου μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα όποια από τις 153 πίστες του παιχνιδιού θέλετε, και τέλος, τρίτη είναι τα Global Events, κοινώς το multiplayer mode.
Η πρωταγωνίστρια του αρχικού SSX -Elise Riggs- επιστρέφει και παρέα με την ομάδα της ταξιδεύουν σε όλη τη γη για να επιδοθούν στο αγαπημένο τους σπορ. Σκοπός τους είναι να πραγματοποιήσουν τις ιλιγγιώδεις καταβάσεις τους στις εννέα πιο επικίνδυνες πλαγιές του κόσμου, τις λεγόμενες Nine Deadly Descents. Το extra κίνητρο είναι ότι ο Griff, ένα πρώην μέλος της ομάδας, ισχυρίζεται ότι θα το καταφέρει πριν από αυτούς. Όμως ο σωστός snowboarder έχει και μια τιμή να υπερασπιστεί, οπότε ξεκινάει ένας «τρελός» αγώνας για την πρωτιά.
Οι περιοχές που θα επισκεφτείτε περιλαμβάνουν μια ποικιλία από πραγματικές τοποθεσίες. Θα ταξιδέψετε από τα επιβλητικά Ιμαλάια στην παγωμένη Ανταρκτική, από την αφιλόξενη Παταγονία μέχρι τις κοσμοπολίτικες Άλπεις και σε διάφορες άλλες διάσημες και φυσικά χιονισμένες κορυφές, με σκοπό να κυριαρχήσετε πάνω στην άγρια φύση με όπλο την σανίδα σας.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου