Command & Conquer Tiberium Alliances beta

H Electronic Arts ανακοίνωσε την έναρξη της ανοιχτής beta για το Command & Conquer: Tiberium Alliances.
Πρόκειται για ένα free-to-play online strategy, βασισμένο στη σειρά Command & Conquer, το οποίο παίζεται σε browser και βασίζεται σε σύστημα προαιρετικών μικροπληρωμών. Για να το παίξετε επισκεφθείτε την διεύθυνση Commandandconquer.com. Κατά την εγγραφή σας προσέξτε, διότι δεν υπάρχει δυνατότητα να κάνετε Login με το Origin account σας, ενώ αν δηλώσετε το e-mail που έχετε στο Origin και το username σας τότε θα σας εμφανιστεί μήνυμα ότι "το account χρησιμοποιείται από άλλον". Σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιήστε μια εναλλακτική e-mail διεύθυνση που έχετε.
Παρότι το παιχνίδι δεν είναι real-time αλλά turn-based, έχει λογική που βασίζεται εν μέρει στο gameplay του C&C, μόνο που εδώ συλλέγετε περισσότερα resources και συγκεκριμένα τα Tiberium, Crystals, Power και Credits. Κάθε κτίριο και κάθε μονάδα απαιτεί συγκεκριμένα resources και για να αποκτήσετε αρκετά στο ξεκίνημά σας θα πρέπει να ακολουθήσετε ευλαβικά το σχετικό tutorial (από το εικονίδιο που θα δείτε πάνω αριστερά στην οθόνη). Επίσης, τόσο τα κτίρια όσο και οι μονάδες δέχονται upgrades ώστε να αποδίδουν καλύτερα. Με τα upgrades αυτά, τα harvesters συλλέγουν resources πιο γρήγορα, τα οχήματα έχουν καλύτερη δύναμη πυρός, τα power plants παράγουν περισσότερη δύναμη κ.ο.κ.
Οι επιθέσεις βασίζονται σε turns. Κάθε επίθεση προβάλλεται και υπολογίζεται live, εκεί όπου ο μόνος σας έλεγχος είναι στην αρχική τοποθέτηση των μονάδων στο κάτω μέρος της οθόνης, οι οποίες επιτίθενται στην αντίπαλη βάση που βρίσκεται στο πάνω μέρος της οθόνης. Απ' τη μία επίθεση στην άλλη έχετε ένα cooldown δύο λεπτών. Επίσης, πριν επιτεθείτε σε άλλο χρήστη (PvP) για αρχή θα πρέπει να κάνετε εξορμήσεις σε διάφορα camps (PvE) ώστε να εξοικειωθείτε με την λογική της μάχης.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου