Assassin's Creed 3 στη φόρα...

Η Ubisoft φαίνεται έτοιμη να αλλάξει αρκετά πράγματα στο Assassin's Creed ΙΙΙ. Τα πρώτα στοιχεία για το παιχνίδι μας δείχνουν ότι ο τρόπος μάχης και κάλυψης θα αλλάξει ριζικά εξαιτίας του περιβάλλοντος και των νέων δυνατοτήτων που θα έχετε.
Διαβάστε όλα τα νέα στοιχεία:
- Ο χρόνος ανάπτυξης του Assassin's Creed III είναι ο μεγαλύτερος απ' όλα τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Αναπτύσσεται εδώ και τρία χρόνια, παράλληλα με τα Brotherhood και Revelations.
- Η μηχανή γραφικών που χρησιμοποιείται είναι μια νέα έκδοση της Anvil.
- Η ιστορία του Assassin's Creed ΙΙΙ επικεντρώνεται στην ζωή του πρωταγωνιστή.
- Ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ονομάζεται Connor αλλά το πραγματικό του όνομα είναι Ratohnhaké:ton. Πρόκειται για ένα παιδί ενός Βρετανού στρατιώτη και μιας ιθαγενούς γυναίκας. Στην αναζήτησή του για δικαιοσύνη θα μπει στους Assassins και θα γίνει δολοφόνος.
- Ο Connor θα πολεμήσει με την πλευρά των Αμερικάνων έχοντας για συμμάχους τους George Washington, Benjamin Franklin και Charles Lee.
- Ο Desmond θα μπει στο Animus 3.0 και θα βρεθεί σε κάποια «μεγάλα γεγονότα».
- Οι κινηματογραφικές σκηνές θα επεκτείνονται πέρα απο τις μάχες και θα συμβάλουν στην αφήγηση της ιστόριας. Κάποιες σκηνές θα περιέχουν ακόμα και την αυθεντική γλώσσα Mohawk (γλώσσα της ομώνυμης φυλής) για χάρη της αληθοφάνειας.
- Θα υπάρξουν τελείως νέα περιβάλλοντα και ολοκαίνουργοι τρόποι για να τα εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας.
- Ο χώρος δράσης σας θα περιλαμβάνει πόλεις όπως η Βοστόνη και η Νέα Υόρκη αλλά και άγρια φύση. Η ύπαιθρος του Assassin's Creed III θα είναι μιάμιση φορά μεγαλύτερη από την Ρώμη του Brotherhood.
- Στην ύπαιθρο θα υπάρχουν και άγρια ζώα τα οποία θα μπορείτε να κυνηγήσετε για το δέρμα ή την γούνα τους και να τα πουλήσετε μετά σε κάποια πόλη.
- Θα υπάρχουν εποχές στο παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι τον χειμώνα η ύπαιθρος θα είναι καλυμμένη με χιόνια ενώ το καλοκαίρι ο ήλιος θα λάμπει και η βλάστηση θα είναι λιγοστή επηρεάζοντας έτσι το gameplay με διάφορους τρόπους.
- Ο τρόπος μάχης και οι μηχανισμοί stealth έχουν ξανασχεδιαστεί. Πλέον θα μπορείτε να ανεβείτε σε δέντρα και άλλα φυσικά αντικείμενα. Επίσης θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανθρώπινες ασπίδες ή να κρατάτε δύο διαφορετικά όπλα, όπως για παράδειγμα ένα μαχαίρι και ένα tomahawk (ινδιάνικο τσεκούρι).
- Θα υπάρξει μια νέα κάμερα η οποία θα εστιάζει στην καλύτερη δυνατή θέα της μάχης.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου