Dark Souls για PC;

Χρησιμοποιώντας ένα application στην επίσημη ιστοσελίδα της στο facebook. η Namco Bandai προτρέπει τους θαυμαστές της να πατήσουν like ώστε να κάνει την επόμενη ανακοίνωσή της όσον αφορά το Dark Souls. Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί περί τα επτά χιλιάδες like αλλά ο τοίχος που κρύβει την βαρυσήμαντη αποκάλυψη δεν έχει «σπάσει» ακόμα.
Το τμήμα δημοσίων σχέσεων της προγραμματιστικής εταιρίας δεν παρέμεινε όμως μόνο στον ηλεκτρονικό τύπο, αλλά έχει αρχίσει να ενημερώνει και τα περιοδικά. Συγκεκριμένα, το περιοδικό PC Power Play που κυκλοφορεί στην Αυστρία παρουσιάζει στην τελευταία του σελίδα, τη φημισμένη "YOU DIED" εικόνα του Dark Souls. Μιας και την έχουμε δει εκατοντάδες φορές να κοσμεί την οθόνη μας παίζοντας τον κατά τ’ άλλα εκπληκτικό τίτλο της From Software είναι δύσκολο να μην μπορούμε να καταλάβουμε από πού προέρχεται. Έχει ακριβώς την ίδια γραμματοσειρά, το φόντο είναι ίδιο και μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα περιοδικό το οποίο παρουσιάζει τίτλους αποκλειστικά για PC.
Να αναφέρουμε επίσης ότι τον περασμένο Γενάρη είχε ανοίξει ένα petition το οποίο σαν σκοπό είχε να μαζευτούν όσες πιο πολλές υπογραφές γίνεται για να γίνει η μεταφορά του παιχνιδιού στα PC. Οι περίπου 100 χιλιάδες υπογραφές που συγκεντρώθηκαν φαίνεται τι ήταν αρκετές για να τραβήξουν το ενδιαφέρον των Ιαπώνων δημιουργών. Παράλληλα ο προϊστάμενος του τμήματος της From Software, Masanori Takeuchi, δήλωσε πως η εταιρία του είναι έτοιμη να αναπτύξει το Dark Souls για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αρκεί να δοθεί η σχετική εντολή από την εκδότρια εταιρία.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου